5

Семейни хотели в Рудозем

Семейни хотели в Рудозем на страхотни цени. Резервирайте семеен хотел в Рудозем на най-изгодна цена!
Семеен хотел Кичика е комплекс в Родопа планина. Това е най-новият хотел в град Рудозем. Разположен е в покрайнините на града в подножието на местността Кичика. Интериорът на хотела съчетава в себе си традиционните родопски черти на къща за ...
семеен хотел в живописен район,красиви пеизажи и много красива природа.В близост-на 40 км от курорта Пампорово,на 10 км от с.Смилян,множество маршрути и туристически пътеки,възможност за офроуд преживявания и сафари.На 58 км от Ксанти- Гърция по новостроящата се магистрала-предстои отваряне на гкпп-Елидже.
Предлагаме нощувки на ниски цени! Стаята се намира в центъра на града. Разполага с интернет и цифрова телевизия. Паркинг непосредствено пред сградата.
Семеен хотел "Викторио" е разположен на територията на гр. Рудозем, общ. Рудозем, обл. Смолян. Работи целогодишно и е подходящ за семейни почивки. Нашите гости се докосват до един различен свят на удоволствия и природа и си тръгват напълно релаксирани и удовлетворени. Очакват Ви незабравими преживявания в Планината на Орфей - ...
Комплекс Орфей се намира в центъра на град Рудозем. Едно наистина уникално място, където може да прекарате вашите почивни дни. Коплексът разполага с ресторант с вкусна кухня, изпълняваща всяко едно желание на клиента. Това е мястото, където ще усетите уюта на Родопи планина.