9

Семейни хотели в Хасково

Семейни хотели в Хасково на страхотни цени. Резервирайте семеен хотел в Хасково на най-изгодна цена!
Виж още: хотели Хасково, къщи Хасково, бунгала Хасково, апартаменти Хасково
Семеен хотел в самостоятелна къща в чист и тих квартал в непосредствена близост /на 5 минути пеша/ до красив парк и известните тенис кортове на Хасково. Обектът се обновява ежегодно и разполага с безплатен достъп до паркинг и 2 гаража, локално парно отопление, красива градина за отдих. Работи без прекъсване. Стаите са с изглед към ...
Хотелът е разположен в централната част на града. Има 8 двойни стаи и 1 апартамент. Предлага ресторант, механа, ирландски пъб, рум сървис и паркинг.
Хотел Ретро се намира в центъра на град Хасково. Той предлага ресторант и бар. В хотел Ретро има конферентна зала. Има и лоби бар, където се сервират различни напитки. От цветната тераса се открива панорамен изглед. На разположение на гостите на хотела има безплатен безжичен интернет частен паркинг.
Хотел "Happy Ring" Ви предлага една незабравима почивка с невероятен изглед към източните Родопи. Може да се насладите и на традиционни и нетрадиционни български ястия в нашия ресторант и дапрекарате невероятни мигове в компанията на добри приятели.
Семеен хотел Хефес Ви очаква край село Кралево! В подножието на рида Чала, под северния склон на Източните Родопи, на 23 км. от гр. Хасково, на 35 км. от гр. Кърджали, на 20 км. от река Арда, на 27 км. от Перперикон, на 30 км. Кромлех (Маджарово), на 55 км. от Татул (Момчилград), на 70 км. от Одрин, на 90 км. от Пловдив, на 5 км. от Стамболово се намира ...
Хотелът се намира в центъра на Хасково. Подходящ е за делови пътувания, тъй като всички държавни институции са в близост.
Къщата за гости се намира в с. Рабово, общ. Стамболово, обл. Хасково - Източни Родопи, на брега на р. Арда, под стената на яз. Студен кладенец. Разполага с двойни и тройни стаи, кухненски кът за приготвяне на храна, има заведение тип механа с открита и закрита част с панорама към реката /наем на механата за ден - 10 лв/. Там може да се ...
Малък семеен хотел, разположен в центъра на Хасково. Разполага с 3 лукс стаи, 1 апартамент и 2 стандартни стаи. Цените варират от 20 до 45 лв. Възможни са отстъпки за по дълго пребиваване. Освен климатиците, хотелът разполага с локално парно и гараж, който се заплаща.