4

Семейни хотели в Гълъбово, Стара Загора

Семейни хотели в Гълъбово, Стара Загора на страхотни цени. Резервирайте семеен хотел в Гълъбово, Стара Загора на най-изгодна цена!
Виж още: хотели Гълъбово, Стара Загора
Хотел Елмира се намира в близост до енергийния комплекс Марица Изток. Подходящ е за настаняване на работници и специалисти ивършващи ремонтни дейности по енергийните обекти в района. За групи и дългосрочни настанявания правим отстъпки в цената.
Хотел Египет, Гълъбово, Стара Загора, разполага с леглова база от 45 места. Хотел Египет се намира в центъра на гр. Гълъбово. Ценови диапазон:от 9 до 15 лв. За групи и дългосрочни настанявания правим отстъпки в цената.
Хотел Оазис се намира в центъра на гр. Гълъбово. На 5 минути от поща, банка, ресторант, кафе аперитив и други. Особено подходящ за фирми и бригади работещи в града и комплекса Марица Изток, АЕS и топлоцентралите в района. Обявените цени са при заплащане на всички легла в стаята. За по-дълъг престой предлагаме отстъпки.
Хотел Кибор е разположен в близост до центъра на град Гълъбово. Построен е в традиционен архитектурен стил с модерен и топъл завършек, и е открит през зимата на 2004 г. Със своята спокойна атмосфера е подходящ както за почивки, така и за бизнес ...