7

Квартири в Габрово

Квартири в Габрово на страхотни цени. Резервирайте квартира в Габрово на най-изгодна цена!
Виж още: апартаменти Габрово, къщи Габрово, хотели Габрово, почивки в Габрово
Балканджийска къща е автентична къща разположена в Балкана в село Живко (област Габрово). Балканджийска къща е идеално място за пълноценна почивка сред автентичната красота на Балкана. Къщата предлага всички условия за почивка през цялата ...
Къща в идеален център на Габрово, на три етажа, с градина и огромни тераси с невероятни гледки на целия град. Апартаментите имат по две стаи и самостоятелна баня, американска кухня и салон за почивка. Тотално реформирана и на много тиха улица! Двойни стаи със самостоятелни бани.
Къща за гости Огняновата къща Ви предлага спокойствието на Балкана, поднесено в стар автентичен български стил в центъра на България. ...
Къща за гости Преслав се намира в близост до ЕМО Етър. Къщата е реставрирана в стар стил. ...
Апартамент за гости Релакс е временно е спрян и не се отдава. Извиняваме се за причиненото неудобство!
  • 100 лв. 5
  • телевизор
  • сешоар
  • интернет
  • кабелна тв
Апартамент за 4 човека, почти в центъра на града. Подходящ за почивка и бизнес настаняване. Две отделни стаи за спане, две бани и тоалетни, кухня с трапезария.
Къщата се намира в центъра на града, в близост до хранителни магазини и заведения за хранене. Всяка стая разполага с климатик, хладилник, телевизор. Парно отопление през зимния сезон. Заповядайте, ще останете доволни!