4

Апартаменти в Баните

Апартаменти в Баните на страхотни цени. Резервирайте апартамент в Баните на най-изгодна цена!
Виж още: къщи Баните, квартири Баните, хотели Баните
Дава се под наем самостоятелен апартамент за отдих и почивка в село Баните, община Баните, област Смолян. Апартамента се намира в центъра на село Баните. Апартамента разполага с 2 стаи по 3 легла, хол, кухня, WC. Всяка стая има телевизор с кабелна, хладилник и 2 големи тераси с чудесен изглед. Лица за контакти: Венко Каменов и Анета ...
  • 64 лв. 8
  • 0885-624-317
  • кабелна тв
  • телевизор
  • кухня
Апартамент Баните се намира в село Баните. Състои се от хол, трапезария с кухненска част, спалня, към която има детски кът, баня с душ кабина и тоалетна. Апартаментът е самостоятелен на етаж от къща.
В центъра на село Баните се намира най-удобният и уютен апартамент, разполагащ с всичко необходимо за Вашата почивка! За повече информация, моля, потърсете Ралица на посочения телефон.
Луксозен апартамент (етаж от къща) в Баните.Състои се от 2 спални, хол, тераса и баня + гараж.Прекрасна гледка.Слънцето, въздухът, планинската свежест и природата тук са уникален дар от Бога за човека.Лечебните свойства на топлата минералната вода се умножават с вежливото обслужване и усмивки.