60

Хотели за хора в неравностойно положение

Хотели, предлагащи специални условия за настаняване на хора в неравностойно положение.
В хотел Здравец има 4 стаи за хора в инвалидни колички. Те са с по-големи бани. С асансьора на хотела може да се ...
Хотелът е пригоден за настаняване на хора в неравностойно положение. За по-лесно придвижване на тези гости е инсталиран стълбищен робот за инвалидни колички.
Комплексът се намира в курорта Нареченски бани. Разположен в малко дефиле по течението на река Асеница, сред богато озеленените с широколистни и ...
Хотелът има няколко входа с рампи за преминаване с инвалидни колички. Също така разполага с просторни апартаменти на партерен етаж. В банята са с душове, но няма специални удобства за трудноподвижни хора.
Ако търсите ...
Хотелът предлага 2 стаи на партерен етаж, пригодени с всички удобства за хора с инвалидни колички. Достъпа до ресторанта и СПА центъра също е осигурен.
Семейният хотел е нов със съвременен дизайн, разположени на тихо и спокойно място, на 250 м. от центъра на курорта Минерални бани. Хотелът предлага на ...
Хотелът е недалеч от северния плаж. В партерната част на хотела са разположени студио и апартамент, подходящи за хора с инвалидни колички. Има и още няколко апартамента до които се достига с рампа.
Дара хотел се ...
Преминаването до всички части на хотела е улеснено за хора в инвалидни колички със асансьор и рампи, разположени ...
Хотелът е напълно достъпен за хора с инвалидни колички, няма препятствия и разполага с асансьор. Има една ...
Хотелът има 5 стаи за настаняване на трудноподвижни гости. Стаите са разположени на втория етаж. Предвижването из ...
Всички стаи в хотела са с достатъчно широки врати за преминаване с количка и с асансьора на хотела се стига до всички нива. Има рампа от фоайето до асансьора.
Хотел ...
Хотел 3 Планини разполага със специален вход с асансьор, предназначен за хора в неравностойно положение. Предлага обширни апартаменти и студия, обзаведени модерно и ...
Хотелът има 2 асансьора, с които се стига до всички общи части, включително и басейна. Една от стаите е с по-широки врати и хотелът предлага инвалидна количка, която минава ...
Хотелът е подходящ за хора в неравностойно положение. Разполага с 2 специализирани двойни стаи, съоръжение за хора с увреждания и асансьор.
Сол Несебър Бей е един от ...
До рецепция, ресторанта, спа центъра и стаите може да се стига с асансьор. Вратите на стаите са достатъчно големи за преминаване с количка.
Банско Спа и Холидейз е един ...
Хотел Сириус Бийч разполага с рампа за инвалидни колички и асансьорът е достатъчно широк. Достъпът до общите части е без стъпала. Стаите са просторни. Баните са с вана.
Спа хотел Сириус Бийч се намира на самия бряг на ...
Хотелът е пригоден за настаняване на хора в неравностойно положение. На първо ниво в хотела има специално оборудвани стаи, съобразени с нуждите за свободно придвижване и удобен престой.
Петзвездният Стримон Спа Клуб ...
Хотелът разполага с 2 стаи пригодени за трудноподвижни хора, като едната от тях е със специално легло, освен удобства в банята. Има лесен достъп до рецепция, ресторант, басейн.
Хотел „Принцес Резиденс” се намира в ...
Хотел Мирамар разполага с една стая за хора с двигателни прoблеми. Стаята е просторна, входната врата и вратата на банята са по-широки, а банята е оборудвана с помощни средства.
Хотел*** Мирамар се намира на 3 км от ...
Достъпът до всички стаи и общи части на хотела е осигурен с асансьори и рампи. Една от стаите е специализирана за хора с инвалидни колички - без прагове, с пространство и дръжка в банята. Тази стая е оборудвана с ключ ...
Хотел Тиара бийч е напълно пригоден за хора с инвалидни колички. Разполага с рампа и 4 асансьора за улеснен достъп, като и с 2 специализирани стаи за трудноподвижни гости.
Тиара Бийч е разположен на тихо място в южната ...
Хотелът има рампи и асансьор. Една от стаите е със създадени условия - широки врати, дръжка в банята. Банята е с вана. Теренът до ресторанта и до басейна е без стъпала.
Хотел Белвю се намира на главния път към кулата ...