61

Хотели за хора в неравностойно положение

Хотели, предлагащи специални условия за настаняване на хора в неравностойно положение.
Хотелът има няколко входа с рампи за преминаване с инвалидни колички. Също така разполага с просторни апартаменти на партерен етаж. В банята са с душове, но няма специални удобства ...
Хотелът има рампи и асансьор. Една от стаите е със създадени условия - широки врати, дръжка в банята. Банята е с вана. Теренът до ресторанта и до басейна е без стъпала.
Хотелът е пригоден за хора в неравностойно положение, има няколко стаи, напълно оборудвани с необходимите удобства. С асансьора може да се достигне до всички общи части - рецепция, ...
Хотелът разполага с асансьор, а в общите части има подходи без стълби до рецепция, ресторанта и плажа. Апартаментите са просторни и част от тях са със завеси и подвижен душ в банята. ...
Хотелът е недалеч от северния плаж. В партерната част на хотела са разположени студио и апартамент, подходящи за хора с инвалидни колички. Има и още няколко апартамента до които се ...
Хотелът е напълно достъпен за хора с инвалидни колички, няма препятствия и разполага с асансьор. Има една специализирана стая с изградени удобства в банята.
В хотел Здравец има 4 стаи за хора в инвалидни колички. Те са с по-големи бани. С асансьора на хотела може да се достигне навсякъде - рецепция, ресторант, СПА център.
Хотелът има 5 стаи за настаняване на трудноподвижни гости. Стаите са разположени на втория етаж. Предвижването из хотела е осигурено, чрез асансьор и рампи.
До рецепция, ресторанта, спа центъра и стаите може да се стига с асансьор. Вратите на стаите са достатъчно големи за преминаване с количка.
Хотелът е пригоден за придвижване с инвалидни колички. С асансьора може да се достигне до всички етажи включително и до СПА центъра. Има една стая с удобства за трудноподвижни хора.
Хотелът разполага със 6 стаи, пригодени за хора в неравностойно положение. Те са на първия етаж, по-големи са, както и банята към тях. Има рампа покрай ресторанта.
Хотелът е пригоден за настаняване на хора в неравностойно положение. На първо ниво в хотела има специално оборудвани стаи, съобразени с нуждите за свободно придвижване и удобен ...
Хотел 3 Планини разполага със специален вход с асансьор, предназначен за хора в неравностойно положение. Предлага обширни апартаменти и студия, обзаведени модерно и комфортно.
Преминаването до всички части на хотела е улеснено за хора в инвалидни колички със асансьор и рампи, разположени до стълбищата. Стаите са с душ кабини и са достатъчно широки.
Хотелът разполага с 16 стаи подходящи за настаняване на хора в неравностойно положение. До всички общи части и удобства на хотела има осигурен достъп чрез асансьор или рампа.
Хотел Сириус Бийч разполага с рампа за инвалидни колички и асансьорът е достатъчно широк. Достъпът до общите части е без стъпала. Стаите са просторни. Баните са с вана.
Хотелът е достъпен за хора с инвалидни колички, има асансьор, с който може да се достигне до СПА центъра и ресторанта. На първия етаж, две от стаите са специално пригодени.
Комплексът разполага с 2 двойни стаи за хора с двигателни проблеми. Стаите са просторни, входната врата и тази на банята са по-широки, а самата баня е оборудвана с душ, помощни ...
Хотелът има асансьор, с който се улеснява придвижването по етажите. Има една специализирана стая, отговарящата на изискванията за достъп с инвалидни колички.
В хотела има една стая с всички необходими удобства за хора в инвалидни колички. Осигурени са рампа и асансьор за достигане до всички стаи, които са достатъчно просторни за ...