62

Хотели за хора в неравностойно положение

Хотели, предлагащи специални условия за настаняване на хора в неравностойно положение.
Хотел Сириус Бийч разполага с рампа за инвалидни колички и асансьорът е достатъчно широк. Достъпът до общите части е без стъпала. Стаите са просторни. Баните са с вана.
Спа хотел Сириус Бийч се намира на самия бряг на ...
Хотелът е недалеч от северния плаж. В партерната част на хотела са разположени студио и апартамент, подходящи за хора с инвалидни колички. Има и още няколко апартамента до които се достига с рампа.
Хотел Дара се намира на 150 метра от северния плаж на град Приморско и на 5 минути от южния плаж. Хотелът ...
В хотел Здравец има 4 стаи за хора в инвалидни колички. Те са с по-големи бани. С асансьора на хотела може да се ...
Преминаването до всички части на хотела е улеснено за хора в инвалидни колички със асансьор и рампи, разположени ...
Хотелът има 5 стаи за настаняване на трудноподвижни гости. Стаите са разположени на втория етаж. Предвижването из ...
Хотелът е напълно достъпен за хора с инвалидни колички, няма препятствия и разполага с асансьор. Има една ...
До рецепция, ресторанта, спа центъра и стаите може да се стига с асансьор. Вратите на стаите са достатъчно големи за ...
Хотел 3 Планини разполага със специален вход с асансьор, предназначен за хора в неравностойно положение. Предлага ...
Хотелът разполага със 6 стаи, пригодени за хора в неравностойно положение. Те са на първия етаж, по-големи са, както ...
Хотелът има 2 асансьора, с които се стига до всички общи части, включително и басейна. Една от стаите е с по-широки врати и хотелът предлага инвалидна количка, която минава ...
Хотелът е подходящ за хора в неравностойно положение. Разполага с 2 специализирани двойни стаи, съоръжение за хора с увреждания и асансьор.
Сол Несебър Бей е един от ...
Достъпът до всички стаи и общи части на хотела е осигурен с асансьори и рампи. Една от стаите е специализирана за хора с инвалидни колички - без прагове, с пространство и ...
Хотелът е пригоден за настаняване на хора в неравностойно положение. На първо ниво в хотела има специално оборудвани стаи, съобразени с нуждите за свободно придвижване и удобен престой.
Пет звездният Стримон Спа ...
Хотелът разполага с 2 стаи пригодени за трудноподвижни хора, като едната от тях е със специално легло, освен удобства в банята. Има лесен достъп до рецепция, ресторант, басейн.
Хотел „Принцес Резиденс” се намира в ...
Хотелът е пригоден за придвижване с инвалидни колички. С асансьора може да се достигне до всички етажи включително и до СПА центъра. Има една стая с удобства за трудноподвижни хора.
Балнеокомплекс АкватониК 5* ...
Хотелът има рампи и асансьор. Една от стаите е със създадени условия - широки врати, дръжка в банята. Банята е с вана. Теренът до ресторанта и до басейна е без стъпала.
Най-новият четиризвезден хотел Екстрийм се намира ...
В хотела има 1 специализирана стая за хора с инвалидни колички на първия етаж. Има изградени рампи за достигане до плажа. С асансьора може да се стигне до рецепция и ресторант.
Хотел & SPA Азалия се намира в курортa ...
Хотелът е достъпен за хора с инвалидни колички, има асансьор, с който може да се достигне до СПА центъра и ресторанта. На първия етаж, две от стаите са специално пригодени.
Гранд хотел Велинград - SPA хотела на Вашите ...
Хотелът разполага с 16 стаи подходящи за настаняване на хора в неравностойно положение. До всички общи части и удобства на хотела има осигурен достъп чрез асансьор или рампа.
СПА-хотел Аугуста работи целогодишно и ...
Хотел Тиара бийч е напълно пригоден за хора с инвалидни колички. Разполага с рампа и 4 асансьора за улеснен достъп, като и с 2 специализирани стаи за трудноподвижни гости.
Тиара Бийч е разположен на тихо място в южната ...