58

Хотели за хора в неравностойно положение

Хотели, предлагащи специални условия за настаняване на хора в неравностойно положение.
В хотел Здравец има 4 стаи за хора в инвалидни колички. Те са с по-големи бани. С асансьора на хотела може да се достигне навсякъде - рецепция, ресторант, СПА център. ...
Хотелът е пригоден за настаняване на хора в неравностойно положение. За по-лесно придвижване на тези гости е инсталиран стълбищен робот за инвалидни колички.
Комплексът се намира в курорта Нареченски бани. Разположен в малко дефиле по течението на река Асеница, сред богато озеленените с широколистни и ...
Хотелът предлага 2 стаи на партерен етаж, пригодени с всички удобства за хора с инвалидни колички. Достъпа до ресторанта и СПА центъра също е осигурен.
Семейният хотел е нов със съвременен дизайн, разположени на тихо и спокойно място, на 250 м от центъра на курорта Минерални бани. ...
Хотелът е пригоден за хора в неравностойно положение, има няколко стаи, напълно оборудвани с необходимите удобства. С асансьора може да се достигне до всички общи части - рецепция, ресторант, бар.
Бизнес хотел с модерни интериорни решения в град Габрово Мак е бизнес хотел, в който са вплетени вкус и ...
Хотелът е недалеч от северния плаж. В партерната част на хотела са разположени студио и апартамент, подходящи за хора с инвалидни колички. Има и още няколко апартамента до които се достига с рампа.
Дара хотел се намира на 150-200 метра от северния плаж на град Приморско и на 5 минути от южния плаж. Хотелът е ...
Хотелът разполага с 16 стаи подходящи за настаняване на хора в неравностойно положение. До всички общи части и ...
Хотелът е пригоден за придвижване с инвалидни колички. С асансьора може да се достигне до всички етажи включително ...
Хотелът е достъпен за хора с инвалидни колички, има асансьор, с който може да се достигне до СПА центъра и ресторанта. На първия етаж, две от стаите са специално ...
Хотелът е напълно достъпен за хора с инвалидни колички, няма препятствия и разполага с асансьор. Има една специализирана стая с изградени удобства в банята.
Балнео ...
Хотелът има 5 стаи за настаняване на трудноподвижни гости. Стаите са разположени на втория етаж. Предвижването из хотела е осигурено, чрез асансьор и рампи. ...
Хотелът има рампи и асансьор. Една от стаите е със създадени условия - широки врати, дръжка в банята. Банята е с вана. Теренът до ресторанта и до басейна е без стъпала.
Хотел Белвю се намира на главния път към кулата ...
Хотел Сириус Бийч разполага с рампа за инвалидни колички и асансьорът е достатъчно широк. Достъпът до общите части е без стъпала. Стаите са просторни. Баните са с вана.
Спа хотел Сириус Бийч се намира на самия бряг на ...
Хотел 3 Планини разполага със специален вход с асансьор, предназначен за хора в неравностойно положение. Предлага обширни апартаменти и студия, обзаведени модерно и комфортно.
Заповядайте в луксозения хотел 3 ...
Преминаването до всички части на хотела е улеснено за хора в инвалидни колички със асансьор и рампи, разположени до стълбищата. Стаите са с душ кабини и са достатъчно ...
В хотела има една стая за инвалиди, отговаряща на стандартите. На входа има изградена рампа, а с асансьора може да се достига до всички удобства на хотела.
Подарете си истинска 5-звездна почивка в Спа хотел Двореца. ...
Хотел Бистра и Галина е подходящ за хора в неравностойно положение - има асансьор и достъпа до ресторанта, рецепция и СПА центъра е улеснен. Хотелът предлага стая с по широки врати за преминаване с инвалидна количка. ...
Хотелът разполага със 6 стаи, пригодени за хора в неравностойно положение. Те са на първия етаж, по-големи са, както и банята към тях. Има рампа покрай ресторанта.
Хотел Лион Боровец отвори врати през месец декември 2004 ...
Хотелът има 2 асансьора, с които се стига до всички общи части, включително и басейна. Една от стаите е с по-широки врати и хотелът предлага инвалидна количка, която минава през всички врати на хотела.

Хотел ...
Хотелът разполага с рампа и асансьор за свободен достъп във всички части. Има специализирана тоалетна за хора с инвалидни колички, до рецепция. Няма специализирани стаи, но стандартните са достатъчно просторни с ...
В хотела има 1 специализирана стая за хора с инвалидни колички на първия етаж. Има изградени рампи за достигане до плажа. С асансьора може да се стигне до рецепция и ресторант.
Хотел SPA Азалия се намира в курортa Св. св. ...