61

Хотели за хора в неравностойно положение

Хотели, предлагащи специални условия за настаняване на хора в неравностойно положение.
В хотел Здравец има 4 стаи за хора в инвалидни колички. Те са с по-големи бани. С асансьора на хотела може да се ...
Хотелът е пригоден за настаняване на хора в неравностойно положение. За по-лесно придвижване на тези гости е инсталиран стълбищен робот за инвалидни колички.
Комплексът се намира в курорта Нареченски бани. Разположен в малко дефиле по течението на река Асеница, сред богато озеленените с широколистни и ...
Хотелът предлага 2 стаи на партерен етаж, пригодени с всички удобства за хора с инвалидни колички. Достъпа до ресторанта и СПА центъра също е осигурен.
Семейният хотел е нов със съвременен дизайн, разположени на тихо и спокойно място, на 250 м. от центъра на курорта Минерални бани. Хотелът предлага на ...
Хотелът е недалеч от северния плаж. В партерната част на хотела са разположени студио и апартамент, подходящи за хора с инвалидни колички. Има и още няколко апартамента до които се достига с рампа.
Дара хотел се намира на 150-200 метра от северния плаж на град Приморско и на 5 минути от южния плаж. Хотелът е ...
Преминаването до всички части на хотела е улеснено за хора в инвалидни колички със асансьор и рампи, разположени ...
Хотелът е пригоден за настаняване на хора в неравностойно положение. На първо ниво в хотела има специално ...
Хотелът има 5 стаи за настаняване на трудноподвижни гости. Стаите са разположени на втория етаж. Предвижването из хотела е осигурено, чрез асансьор и рампи. ...
Достъпът до всички стаи и общи части на хотела е осигурен с асансьори и рампи. Една от стаите е специализирана за хора с инвалидни колички - без прагове, с пространство и ...
Хотелът разполага с 16 стаи подходящи за настаняване на хора в неравностойно положение. До всички общи части и удобства на хотела има осигурен достъп чрез асансьор или ...
Хотелът е напълно достъпен за хора с инвалидни колички, няма препятствия и разполага с асансьор. Има една специализирана стая с изградени удобства в банята.
Балнео ...
Хотелът е подходящ за хора в неравностойно положение. Разполага с 2 специализирани двойни стаи, съоръжение за хора с увреждания и асансьор.
Сол Несебър Бей е един от ...
Хотелът е достъпен за хора с инвалидни колички, има асансьор, с който може да се достигне до СПА центъра и ресторанта. На първия етаж, две от стаите са специално ...
Хотелът има няколко входа с рампи за преминаване с инвалидни колички. Също така разполага с просторни апартаменти на партерен етаж. В банята са с душове, но няма ...
Всички стаи в хотела са с достатъчно широки врати за преминаване с количка и с асансьора на хотела се стига до всички нива. Има рампа от фоайето до асансьора.
Хотел ...
Хотелът разполага с 2 стаи пригодени за трудноподвижни хора, като едната от тях е със специално легло, освен удобства в банята. Има лесен достъп до рецепция, ресторант, басейн.
Хотел „Принцес Резиденс” се намира в ...
Хотелът има 2 асансьора, с които се стига до всички общи части, включително и басейна. Една от стаите е с по-широки врати и хотелът предлага инвалидна количка, която минава през всички врати на хотела.

Хотел ...
До рецепция, ресторанта, спа центъра и стаите може да се стига с асансьор. Вратите на стаите са достатъчно големи за преминаване с количка.
Банско Спа и Холидейз е един от утвърдените и целогодишно работещи хотели в ...
В хотела има една стая за инвалиди, отговаряща на стандартите. На входа има изградена рампа, а с асансьора може да се достига до всички удобства на хотела.
Подарете си истинска 5-звездна почивка в Спа хотел Двореца. ...
В комплекса са изградени рампи, осигуряващи лесен достъп с инвалидна количка. Има асансьори и една стая специално пригодена. Всички апартаменти са просторни с големи бани.
Регнум Банско Апарт Хотел и СПА е прекрасно ...
Хотелът разполага със специализирани стаи за хора с двигателни увреждания с душ, седалка за душ, перила за сядане и изправяне, бутони за спешни случаи. Има подход за колички и асансьор.
Новопостроеният All Inclusive ...