61

Хотели за хора в неравностойно положение

Хотели, предлагащи специални условия за настаняване на хора в неравностойно положение.
В хотел Здравец има 4 стаи за хора в инвалидни колички. Те са с по-големи бани. С асансьора на хотела може да се достигне навсякъде - рецепция, ресторант, СПА център. ...
Хотелът е пригоден за настаняване на хора в неравностойно положение. За по-лесно придвижване на тези гости е инсталиран стълбищен робот за инвалидни колички.
Комплексът се намира в курорта Нареченски бани. Разположен в малко дефиле по течението на река Асеница, сред богато озеленените с широколистни и ...
Хотелът предлага 2 стаи на партерен етаж, пригодени с всички удобства за хора с инвалидни колички. Достъпа до ресторанта и СПА центъра също е осигурен.
Семейният хотел е нов със съвременен дизайн, разположени на тихо и спокойно място, на 250 м от центъра на курорта Минерални бани. ...
Хотелът е пригоден за хора в неравностойно положение, има няколко стаи, напълно оборудвани с необходимите удобства. С асансьора може да се достигне до всички общи части - рецепция, ресторант, бар.
Бизнес хотел с ...
Хотелът е недалеч от северния плаж. В партерната част на хотела са разположени студио и апартамент, подходящи за хора с инвалидни колички. Има и още няколко апартамента до които се достига с рампа.
Дара хотел се ...
Всички стаи в хотела са с достатъчно широки врати за преминаване с количка и с асансьора на хотела се стига до всички нива. Има рампа от фоайето до асансьора.
Хотел ...
Хотелът има 2 асансьора, с които се стига до всички общи части, включително и басейна. Една от стаите е с по-широки врати и хотелът предлага инвалидна количка, която минава ...
Хотелът е пригоден за придвижване с инвалидни колички. С асансьора може да се достигне до всички етажи включително и до СПА центъра. Има една стая с удобства за трудноподвижни хора.
Балнеокомплекс АкватониК 4* ...
В хотела има обособена стая за хора в неравностойно положение. До всички общи помещения - ресторант, рецепция - има лесен достъп без стъпала. На 1-вия етаж има общо 6 стаи, които също имат лесен достъп за инвалидна количка. ...
Хотелът е достъпен за хора с инвалидни колички, има асансьор, с който може да се достигне до СПА центъра и ресторанта. На първия етаж, две от стаите са специално пригодени.
Гранд хотел Велинград - SPA хотела на Вашите ...
Хотелът разполага със специализирани стаи за хора с двигателни увреждания с душ, седалка за душ, перила за сядане и изправяне, бутони за спешни случаи. Има подход за колички и асансьор.
Новопостроеният All Inclusive ...
Хотелът е подходящ за хора в неравностойно положение. Разполага с 2 специализирани двойни стаи, съоръжение за хора с увреждания и асансьор.
Сол Несебър Бей е един от трите хотела от комплекса Сол Несебър Ризорт. ...
Хотелът има 5 стаи за настаняване на трудноподвижни гости. Стаите са разположени на втория етаж. Предвижването из хотела е осигурено, чрез асансьор и рампи.
Най-големият четиризвезден балнео хотел във Велинград, ...
Хотел Мирамар разполага с една стая за хора с двигателни прoблеми. Стаята е просторна, входната врата и вратата на банята са по-широки, а банята е оборудвана с помощни средства.
Хотел Мирамар се намира на 3 км от ...
Достъпът до всички стаи и общи части на хотела е осигурен с асансьори и рампи. Една от стаите е специализирана за хора с инвалидни колички - без прагове, с пространство и дръжка в банята. Тази стая е оборудвана с ключ ...
Хотел Сириус Бийч разполага с рампа за инвалидни колички и асансьорът е достатъчно широк. Достъпът до общите части е без стъпала. Стаите са просторни. Баните са с вана.
Спа хотел Сириус Бийч се намира на самия бряг на ...
Форест Бийч разполага с 2 обособени стаи за хора с двигателни увреждания - по-просторни, с широки врати, с душ в банята. Към всеки един от блоковете има асансьори и открити стълбища.
Хотел "Форест Бийч" се намира в ...
Хотелът разполага със 6 стаи, пригодени за хора в неравностойно положение. Те са на първия етаж, по-големи са, както и банята към тях. Има рампа покрай ресторанта.
Хотел Лион Боровец отвори врати през месец декември 2004 ...
Хотелът е напълно достъпен за хора с инвалидни колички, няма препятствия и разполага с асансьор. Има една специализирана стая с изградени удобства в банята.
Балнео спа хотел Свети Спас е най-новият петзвезден ...
Хотелът е пригоден за настаняване на хора в неравностойно положение. На първо ниво в хотела има специално оборудвани стаи, съобразени с нуждите за свободно придвижване и удобен престой.
Петзвездният СПА Хотел ...