Селски туризъм

Селски туризъм - 55 подбрани хотели и къщи. Открий най-доброто място за теб.
Къщата се намира в малка махала близо до Елена, запазила духа и традициите на българското село. Има просторен зелен двор и предлага конна езда, бране на билки, уроци по грънчарство, дърворезба и др.
Слънчевата къща е в махала Марафелци, на 4 км от град Елена, близо до язовир Йовковци. Къщата разполага с ...
Къща Скален кът е разположена в Балкана, кв. Нейковци до Трявна и предлага възможности за екотуризъм и риболов. Има механа, барбекю и великолепен двор, както и неповторимата атмосфера на домашния уют.
Малък затворен комплекс за семеен планински и екотуризъм Скален кът, Трявна - басейн с 2 къщи за по 6 души, ...
Къща за гости Яна е в живописна махала до село Средни Колиби, близо до град Елена. На разположение на гостите са голям зелен двор с красива панорамна гледка, пещ, камина, кухненски блок с инвентар и др.
Къщата се намира в живописна махаличка до село Средни Колиби, на 15 километра от град Елена и на 25 ...
Къщите са в паметници на културата в типичен родопски стил. Разположени са в село Добралък - на 46 км. от Пловдив, на 1100 м надморска височина. Разполагат с родопска механа, външен навес с камина за чеверме, малко езерце с жива риба.
Къщи за гости Добра Лъка се намират на 46 км от Пловдив, в с. Добралък, на 1100 ...
Комплекс Детелини се намира на 10 км. от Троян в село Бели Осъм. От комплекса се разкрива красива гледка към Централна Стара планина. В района има условия за риболов и много природни и исторически забележителности.
Комплекс Детелини се намира на 10 км. от гр. Троян в китното село Бели Осъм, с изключителна ...
Къща Бяла магия е в село Багалевци на 8 км от град Елена. Само на 50 м от нея минава река Веселина, която предлага много добри условия за риболов. Близките дъбови гори са подходящи за любителите на лова и разходките сред природата.
Къща за гости Бяла Магия се намира в село Багалевци, на 8 километра от ...
В балканското село Буйновци, на 11 км от град Елена, къщата предлага битова атмосфера и вкусни еленски гозби. Има още организирани разходки сред природата, лов и риболов.
Михаиловата къща е в сърцето на Еленския Балкан - село Буйновци, на 11 км от град Елена. Намира се в непосредствена близост до прохода ...
Къща за гости Галба е на брега на язовир Йовковци в село Гръбчовци (на 6 км. от град Елена). Къщата е на три етажа има зимна механа с камина и всички стаи разкриват красива гледка. Мястото е изключително подходящо за лов и риболов.
На 300 метра от брега на язовир Йовковци, заобиколена от величествени гори, е ...
Йовчовата къща е разположена в село Нейковци на 7 км от Трявна. В къщата има механа с камина, външно барбекю с веранда. Предлага се стрелба с лък и въздушни пушки.
Къщата се намира на 7 км от гр. Трявна, в с. Нейковци. Предлага стаи, обзаведена кухня, механа с камина, 2 санитарни възела, външно барбекю, кабелна ...
Къщата е построена през 1904 г и умело реставрирана. Намира в село Малки Чифлик, Велико Търново. Разполага с зелен двор с външно барбекю. По предварителна заявка може да бъде изпечено агне или малко прасенце.
КЪЩАТА Е ...
Къща Йоанна се намира в живописното балканско селце Тъжа. То е основен изходен пункт към национален парк Централен балкан и множество еко пътеки. Къщата има механа с камина и предлага условия за комфортна почивка сред природата.
Къщата е заета за Коледните празници; студентски празник и Нова Година 2021! ...
Построена в традиционен стил от каменни зидове и дървени обшивки, къщата се намира в спокойното родопско село Новаково, близо до Асеновград. Има механа с камина, поддържан двор със зеленина, реставрирана плевня, с голям навес и барбекю.
Прекрасна възможност за почивка на семейства с деца, в тихо и ...
Стояновите къщи са разположени в село Блъсковци, близо до град Елена. В близост се намират язовирите Червенковци и Йовковци. За любителите има възможност за организиране на лов и риболов.
Стояновите къщи се намират в село Блъсковци - на 5 км от град Елена. Може да се насладите на уникалната природа, тишина ...
Край Потока е автентична чорбаджийска къща и се намира в село Крушуна. На разположение на гостите е просторен двор с външно барбекю, а в близост до къщата минава река.
Край потока ще се хареса на всеки вкус. ...
В село Росно, Елена се намира къща с минаваща река през двора. Тя има чудна градина, панорамна механа, камина, пещ и барбекю.
Цени 2020: РОСНА ВИЛА Е ЗАЕТА ЗА НОВА ГОДИНА 2021! Цени за наем на Росна Вила за 8 декември / Коледа 2020 - 350 лв/вечер при минимум 2 нощувки. Цени за наем на Росна Вила за непразничен ден - 300 ...
Разположена в село Балканец, къщата предлага традиционни храни, от екологични плодове и зеленчуци от района, организира бране на билки, гъби и горски плодове, запознаване с местните занаяти, излети в планината, лов и риболов.
Къща Милена се намира в с. Балканец. Ние предлагаме: Участие на туристите в ...
В къща Хитър Петър, с. Бели Осъм посрещат своите гости с домашно приготвени гозби, хляб, баници и сливова ракия. Предлагат се разходка с джип, пикник, стрелба с въздушна пушка, тролей над реката и ръчно изработени сувенири от керамика и дърво.
Къщата е построена през 1885 година и реставрирана през 2007 ...
Къщата се намира в село Бели Осъм и предлага изобилие от домашно приготвени троянски вкусотии и троянска сливова, разходка с джип по римския път Вия Траяна, велосипеди и други забавления. В близост до къщата има конна база и тенис кортове.
Вила Тилия се намира в село Бели Осъм, на 8 км от град Троян (на ...
Къща Диди е разположена в центъра на село Велика, в подножието на Странджа. Селото е заобиколено от два язовира и река и е на 4 км от морето. Тук е запазено древното нестинарство. Къщата предлага уютна атмосфера, навес с маси и столове в градината.
В полите на Странджа планина, на 3 км от село Лозенец, се е ...
В къща Калина може да се насладите на автентичната атмосфера на местните обичаи и традиции. В околността на с. Горно Дамяновци (на 12 километра от град Трявна) има множество туристически маршрути, горски пътеки и горска велосипедна алея.
Къща Калина е идеално място за пълноценна почивка сред ...