104

Хотели с конферентни зали

Хотели, подходящи за конференции, семинари, симпозиуми и др.
Хотел Селект разполага с конферентна зала с капацитет 150 места, която може да бъде подредена според събитието и ...
Хотел Елена, Златни Пясъци разполага с конферентна зала със 120 места,
което го прави особено подходящ не само за почивка на море,
но и за конгресен туризъм. В залата може да се провеждат конференции, семинари, ...
Хотелът разполага с коферентна зала с 80 места и паркинг. На разположение на гостите са екран и безжичен интернет. Организират се обучения, семинари, конференции и др.
Хотелът работи целогодишно и предлага на своите ...
В хотела има всичко необходимо за презентации с до 50 места. Могат да се поставят рекламни материали по време на мероприятието, кетъринг по заявка, предоставяне на бизнес услуги и технически персонал.
Независимо дали ...
Хотелът разполага с 3 конферентни зали - с 300, 120 и 25 места, подходящи за различни събития. Залите разполагат с HD ...
Хотел Марина Холидей Клуб разполага с модерно обзаведена конферентна зала с капацитет 70 места. В залата има флипчарт, мултимедия и достъп до Wi-Fi. Подходяща е за обучения, семинари, презентации. могат да се организират кафе-паузи, обяди, вечери.
Апартхотел Марина холидей клуб е нов 4 звезден луксозен ...
Хотелът разполага с мултимедийно оборудване и 2 конферентни зали: голяма с 80 места и малка с 30 места. Наличен е паркинг, който се намира точно пред хотела.
Хотелът се намира на 12 км от град Стара Загора, в курортно ...
Хотелът разполага с 6 конферентни зали (от 25 до 130 места. Залите са оборудвани с всичко необходимо, като при нужда хотелът осигурява допълнителна техника и помощни материали.
Хотел Аква е тип градски бизнес хотел, ...
Хотелът разполага с модерна конферентна зала, оборудвана с мултимедия, интернет и с капацитет 60 места. По желание можете да ползвате микрофон, озвучаване, кафе-паузи, зареждане на залата с необходими консумативи.
Съни Гардън Спа хотел е разположен в сърцето на Вършец в непосредствена близост до парк ...
Семинарната зала на хотела е с капацитет 30 места. В хотела може да се ползва безжичен интернет и паркинг.
Хотел-ресторант Филипополис е с категория 3 звезди, намиращ се на улица Брезовско шосе, в близост до ...
Хотелът предлага конферентна зала с капацитет 120 места. Оборудвана е с мултимедия, флипчарт, екран и интернет. На рецепция има опции за ксерокс, сканиране, набор на текст, ...
Мурите Клуб Хотел предлага 3 конферентни зали с различна вместимост, всяка една от които разполага с мултимедия, ...
Конферентната зала е с капацитет 80 места и има мултимедия, флипчарт, лаптоп, озвучителна система, факс, копирни услуги, високоскоростен интернет, климатизация и вентилация. Организиране на кафе-пауза, ...
Хотел Рич разполага с конферентна зала с капацитет до 80 човека, оборудвана с микрофони, мултимедия и флипчарт. На ...
Хотел "Кабиле" разполага с две многофункционални конферентни зали с капацитет от 10 до 100 места. Залите са оборудвани с модерна техника и безжичен интернет - отлични условия за организиране всякакви мероприятия. ...
Конферентната зала в хотел Замъка разполага с интернет, флипчарт табло и мултимедия. Предлага условия за провеждане на различни бизнес мероприятия с капацитет до 40 седящи места.
Хотел Замъка - модерният хотел на ...
Комплексът предлага на своите бизнес клиенти 2 големи конферентни зали, съответно с 350 и 150 места и шест зали с по 50 ...
Хотел Холидей Инн е разположен в подножието на Витоша в София. Хотелът предлага за своите бизнес гости конферентен център с площ 1000 кв.м. Той може да настани до 300 човека. Центърът е съвременно оборудван.
Хотел Холидей ...
СПА хотел Орфей разполага с две конферентни зали, с капацитет 150 и 300 човека, оборудвани с модерна аудио-визуална ...
Хотелът предлага специалисти, координатори на събития и перфектни условия за организиране на всякакви ...