98

Хотели с конферентни зали

Хотели, подходящи за конференции, семинари, симпозиуми и др.
Хотел Селект разполага с конферентна зала с капацитет 150 места, която може да бъде подредена според събитието и изискванията на гостите. Оборудвана е с екран, мултимедия, флип чарт и озвучаване.
Спа хотел Селект **** ...
Хотелът разполага с една заседателна зала (с 12 места), бизнес център и две конферентни зали (с 50 и със 140 места), оборудвани с мултимедия. Залите могат да бъдат подредени по различни начини според случая.
СПА хотел ...
Хотелът разполага с 3 конферентни зали - с 300, 120 и 25 места, подходящи за различни събития. Залите разполагат с HD ...
Залата разполага с капацитет до 40 места. Климатизирана и снабдена с екран, флипчарт, озвучаване, широкоекранен телевизор и лаптоп, както и безжичен интернет. Паркинг към хотела.

Неповторима обстановка, изискан стил за ценители! Добре дошли! Професионално обслужване и коректно отношение, невероятен ...
В хотела има всичко необходимо за презентации с до 50 места. Могат да се поставят рекламни материали по време на мероприятието, кетъринг по заявка, предоставяне на бизнес услуги и технически персонал.
Независимо дали пътувате по бизнес или за удоволствие, Бизнес Хотел Пловдив е идеалното място, където ...
Хотел Марина Холидей Клуб разполага с модерно обзаведена конферентна зала с капацитет 70 места. В залата има флипчарт, мултимедия и достъп до Wi-Fi. Подходяща е за обучения, семинари, презентации. могат да се организират кафе-паузи, обяди, вечери.
Апартхотел Марина холидей клуб е нов 4 звезден луксозен ...
Хотелът разполага с мултимедийно оборудване и 2 конферентни зали: голяма с 80 места и малка с 30 места. Наличен е ...
Хотелът разполага с 6 конферентни зали (от 25 до 130 места. Залите са оборудвани с всичко необходимо, като при нужда хотелът осигурява допълнителна техника и помощни материали.
Хотел Аква е тип градски бизнес хотел, разположен в центъра на Варна, до Пристанището, ЖП гарата и в близост до пешеходната и ...
Хотелът разполага с модерна конферентна зала, оборудвана с мултимедия, интернет и с капацитет 60 места. По желание можете да ползвате микрофон, озвучаване, кафе-паузи, зареждане на залата с необходими консумативи.
Съни Гардън Спа хотел е разположен в сърцето на Вършец, в непосредствена близост до парк ...
Хотелът предлага конферентна зала с капацитет 120 места. Оборудвана е с мултимедия, флипчарт, екран и интернет. На рецепция има опции за ксерокс, сканиране, набор на текст, принтиране, факс. Възможност за кафе- паузи, ...
Мурите Клуб Хотел предлага 3 конферентни зали с различна вместимост, всяка една от които разполага с мултимедия, екран, микрофон и флипчарт, wi-fi и кабелен интернет.
Разположен в Разложката котловина, едно от ...
Конферентната зала е с капацитет 80 места и има мултимедия, флипчарт, лаптоп, озвучителна система, факс, копирни услуги, високоскоростен интернет, климатизация и вентилация. Организиране на кафе-пауза, обяд/вечеря.
Хотел Идол се намира в центъра на град Търговище – в близост до всички административни ...
Хотел Рич разполага с конферентна зала с капацитет до 80 човека, оборудвана с микрофони, мултимедия и флипчарт. На бизнес клиентите се предлага заседателна зала с до 30 човека.
Спа хотел Рич се намира в Спа столицата на България - Велинград. Туристическият комплекс съчетава атмосферата на града с ...
Хотел "Кабиле" разполага с две многофункционални конферентни зали с капацитет от 10 до 100 места. Залите са оборудвани с модерна техника и безжичен интернет - отлични условия за организиране всякакви мероприятия.
Хотелски комплекс Кабиле е разположен в центъра на град Ямбол, на пешеходна, търговска улица. ...
Хотел Ретро разполага с конферентна зала с капацитет 160 души. Позицията на местата може да се променя според събитието -тип киносалон, класна стая или кръгла маса. Подходяща е за обучения, конференции,
презентации, корпоративни срещи и др.
Хотел Ретро се намира в центъра на град Хасково. Той предлага ...
Хотелът предлага специалисти, координатори на събития и перфектни условия за организиране на всякакви мероприятия с до 220 участника.
Апарт хотел Балканско Бижу се ...
Трите конферентни зали и залата за срещи с капацитет от 25 до 230 места са напълно обновени и оборудвани, като има възможност и за заявка на допълнителна техника срещу заплащане. Пред залите има обособено място за регистрация, кафе паузи, коктейли.
Посетете ни във Варна - морската столица на България. В ...
Хотел Холидей Инн е разположен в подножието на Витоша в София. Хотелът предлага за своите бизнес гости конферентен център с площ 1000 кв.м. Той може да настани до 300 човека. Центърът е съвременно оборудван.
Ако има награда за най-добро местоположение, Holiday Inn® София определено ще я вземе! Holiday Inn® София e ...
Хотел Стримон СПА Клуб разполага с 2 конферентни зали с пълно оборудване. Капацитета на залите е съответно 40 и 80 ...
СПА хотел Орфей разполага с две конферентни зали, с капацитет 150 и 300 човека, оборудвани с модерна аудио-визуална техника и мултимедия, както и кабина за едновременен ...