96

Хотели с конферентни зали

Хотели, подходящи за конференции, семинари, симпозиуми и др.
Хотел Селект разполага с конферентна зала с капацитет 150 места, която може да бъде подредена според събитието и изискванията на гостите. Оборудвана е с екран, мултимедия, флип чарт и озвучаване.
Спа хотел Селект **** ...
Хотелът разполага с 3 конферентни зали - с 300, 120 и 25 места, подходящи за различни събития. Залите разполагат с HD мултимедии, флипчарт и озвучаване. Могат да бъдат предложени кафе-паузи, коктейли и др.
Четиризвездният СПА хотел Орфей е с отлична локация. Намира се на около 200 м от лифта и на около 300 м от ...
Хотел Рич разполага с конферентна зала с капацитет до 80 човека, оборудвана с микрофони, мултимедия и флипчарт. На бизнес клиентите се предлага заседателна зала с до 30 човека.
СПА хотел Рич се намира в СПА столицата на България - Велинград. Туристическият комплекс съчетава атмосферата на града с ...
Хотел Марина Холидей Клуб разполага с модерно обзаведена конферентна зала с капацитет 70 места. В залата има флипчарт, мултимедия и достъп до Wi-Fi. Подходяща е за обучения, семинари, презентации. могат да се организират ...
Хотелът разполага с мултимедийно оборудване и 2 конферентни зали: голяма с 80 места и малка с 30 места. Наличен е паркинг, който се намира точно пред хотела.
Хотелът се намира на 12 км от град Стара Загора, в курортно ...
Хотелът разполага с модерна конферентна зала, оборудвана с мултимедия, интернет и с капацитет 60 места. По желание можете да ползвате микрофон, озвучаване, кафе-паузи, зареждане на залата с необходими консумативи.
Съни Гардън Спа хотел е разположен в сърцето на Вършец, в непосредствена близост до парк ...
Мурите Клуб Хотел предлага 3 конферентни зали с различна вместимост, всяка една от които разполага с мултимедия, екран, микрофон и флипчарт, wi-fi и кабелен интернет.
Разположен в Разложката котловина, едно от ...
Конферентната зала е с капацитет 80 места и има мултимедия, флипчарт, лаптоп, озвучителна система, факс, копирни услуги, високоскоростен интернет, климатизация и вентилация. Организиране на кафе-пауза, ...
Хотел "Кабиле" разполага с две многофункционални конферентни зали с капацитет от 10 до 100 места. Залите са оборудвани с модерна техника и безжичен интернет - отлични условия за организиране всякакви мероприятия. ...
Хотел Ретро разполага с конферентна зала с капацитет 160 души. Позицията на местата може да се променя според събитието -тип киносалон, класна стая или кръгла маса. Подходяща е за обучения, конференции,
презентации, ...
Хотелът разполага с една заседателна зала (с 12 места), бизнес център и две конферентни зали (с 50 и със 140 места), оборудвани с мултимедия. Залите могат да бъдат подредени по различни начини според случая.
СПА хотел ...
Хотелът предлага специалисти, координатори на събития и перфектни условия за организиране на всякакви мероприятия с до 220 участника.
Апарт хотел Балканско Бижу се намира в подножието на Пирин и предлага гледка към ...
На разположение е зала с капацитет до 500 души, подходяща за провеждане на всякакъв тип мероприятия: семинари, конференции, презентации, гала вечери и др.
Гранд Хотел Банско e луксозен комплекс с впечатляваща 5 звездна ...
Хотел Холидей Инн е разположен в подножието на Витоша в София. Хотелът предлага за своите бизнес гости конферентен център с площ 1000 кв.м. Той може да настани до 300 човека. Центърът е съвременно оборудван.
Ако има ...
Семинарната зала на хотела е с капацитет 30 места. В хотела може да се ползва безжичен интернет и паркинг.
Хотел-ресторант Филипополис е с категория 3 звезди, намиращ се на улица Брезовско шосе, в близост до ...
Хотелът разполага с 2 конферентни зали (с 60 и със 120 места), както и със заседателна зала с капацитет 16 места, подходящи за провеждане на семинари, тренинг програми и работни срещи.
Гранд хотел Велинград - SPA хотела на ...
Хотелът предлага три конферентни зали с капацитет 50 и 80 души. Оборудвани са с флипчарт, мултимедия, интернет. По желание могат да се организират кафе-паузи, коктейли, обяди и вечери.
Новопостроеният All Inclusive хотелски ...
СПА хотел Орфей разполага с две конферентни зали, с капацитет 150 и 300 човека, оборудвани с модерна аудио-визуална техника и мултимедия, както и кабина за едновременен превод.
Спа Хотел Орфей се намира на 80 км от ...
Хотелът предлага конферентна зала с капацитет 120 места. Оборудвана е с мултимедия, флипчарт, екран и интернет. На рецепция има опции за ксерокс, сканиране, набор на текст, принтиране, факс. Възможност за кафе- паузи, ...
Хотелът разполага с модерно оборудвани конферентни зали с различна големина и капацитет до 500 души. Към конферентния блок има рецепция и места за кафе-паузи.
Сол Несебър Палас е най-луксозният от трите хотела в ...