105

Хотели с конферентни зали

Хотели, подходящи за конференции, семинари, симпозиуми и др.
Хотел Селект разполага с конферентна зала с капацитет 150 места, която може да бъде подредена според събитието и ...
На разположение е зала с капацитет до 500 души, подходяща за провеждане на всякакъв тип мероприятия: семинари, конференции, презентации, гала вечери и др.
Президентският апартамент предлага първокласен, изискан лукс, с ...
Комплексът предлага на своите бизнес клиенти 2 големи конферентни зали, съответно с 350 и 150 места и шест зали с по 50 места. Има възможност за подредба на залите според нуждите на гостите.
Марина Кейп България - лукс и спокойствие в сърцето на природата. Ваканционен комплекс Марина Кейп е разположен на 30 км. ...
Хотелът разполага с коферентна зала с 80 места и паркинг. На разположение на гостите са екран и безжичен интернет. Организират се обучения, семинари, конференции и др.
Хотелът работи целогодишно и предлага на своите ...
Хотелът разполага с 3 конферентни зали - с 300, 120 и 25 места, подходящи за различни събития. Залите разполагат с HD ...
Хотелът разполага с конферентна зала с 60 места, оборудвана със съвременна конферентна техника и мултимедия. Предлагат се разнообразни офис услуги, кетъринг и озвучаване.
Цените включват: нощувка, закуска, обяд и вечеря, чадър и шезлонг на басейна и плажа- до изчерпване на количествата, анимация, паркинг ...
В хотела има всичко необходимо за презентации с до 50 места. Могат да се поставят рекламни материали по време на мероприятието, кетъринг по заявка, предоставяне на бизнес услуги и технически персонал.
Независимо дали пътувате по бизнес или за удоволствие, Бизнес Хотел Пловдив е идеалното място, където ...
Хотелът предлага специалисти, координатори на събития и перфектни условия за организиране на всякакви мероприятия с до 220 участника.
Апарт хотел Балканско Бижу се ...
Хотел Марина Холидей Клуб разполага с модерно обзаведена конферентна зала с капацитет 70 места. В залата има флипчарт, мултимедия и достъп до Wi-Fi. Подходяща е за обучения, семинари, презентации. могат да се организират кафе-паузи, обяди, вечери.
Апартхотел Марина холидей клуб е нов 4 звезден луксозен ...
Хотелът разполага с мултимедийно оборудване и 2 конферентни зали: голяма с 80 места и малка с 30 места. Наличен е паркинг, който се намира точно пред хотела.
Хотелът се ...
Хотелът разполага с 6 конферентни зали (от 25 до 130 места. Залите са оборудвани с всичко необходимо, като при нужда хотелът осигурява допълнителна техника и помощни материали.
Хотел “Aqua” е градски бизнес хотел, разположен в центъра на гр. Варна, до Пристанище Варна и ЖП гара, близо до пешеходната и ...
Хотелът разполага с модерна конферентна зала, оборудвана с мултимедия, интернет и с капацитет 60 места. По желание можете да ползвате микрофон, озвучаване, кафе-паузи, зареждане на залата с необходими консумативи.
Sunny ...
Семинарната зала на хотела е с капацитет 30 места. В хотела може да се ползва безжичен интернет и паркинг.
Хотел-ресторант Филипополис е с категория три звезди, намиращ се на ул. Брезовско шосе, в близост до международния панаир. Хотелът предлага добро обслужване, невероятен комфорт за една незабравима ...
Хотел Стара Загора разполага с 5 зали за бизнес събития с капацитет от 7 до 200 места. Оборудването включва спускащ се екран, мултимедиен проектор и възможност за симултантен превод.
Парк-Хотел Стара Загора e луксозен петзвезден комплекс, разположен край живописното езеро Загорка. Намира се до ...
Хотелът предлага конферентна зала с капацитет 120 места. Оборудвана е с мултимедия, флипчарт, екран и интернет. На рецепция има опции за ксерокс, сканиране, набор на текст, принтиране, факс. Възможност за кафе- паузи, ...
Конферентната зала е с капацитет 80 места и има мултимедия, флипчарт, лаптоп, озвучителна система, факс, копирни услуги, високоскоростен интернет, климатизация и вентилация. Организиране на кафе-пауза, обяд/вечеря.
Хотел Идол се намира в центъра на град Търговище – в близост до всички административни ...
Модерно оборудваната конферентна зала на хотела е с отлична акустика и има 50 места. Подходяща е за организиране на всякакви бизнес и публични мероприятия. Хотелът организира и кафе паузи, обяди или вечери.
Хотел Орбита е разположен в град Благоевград. За нашите гости сме подготвили настаняване в стилни ...
Хотел Феста Уинтър Палас разполага с две модерно обзаведени конферентни зали с капацитет 20 и 80 души. Към хотела има бизнес център, оборудван с безжичен Интернет достъп. ...
Конферентната зала в хотел Замъка разполага с интернет, флипчарт табло и мултимедия. Предлага условия за провеждане на различни бизнес мероприятия с капацитет до 40 седящи места.
Хотел Замъка - модерният хотел на Шумен. Разположен в идеалния му център, той по неповторим начин съчетава тишината, ...
СПА хотел Орфей разполага с две конферентни зали, с капацитет 150 и 300 човека, оборудвани с модерна аудио-визуална ...