105

Хотели с конферентни зали

Хотели, подходящи за конференции, семинари, симпозиуми и др.
Хотел Селект разполага с конферентна зала с капацитет 150 места, която може да бъде подредена според събитието и изискванията на гостите. Оборудвана е с екран, мултимедия, ...
На разположение е зала с капацитет до 500 души, подходяща за провеждане на всякакъв тип мероприятия: семинари, конференции, презентации, гала вечери и др.
Президентският ...
Хотел Елена, Златни Пясъци разполага с конферентна зала със 120 места,
което го прави особено подходящ не само за почивка на море,
но и за конгресен туризъм. В залата може да се провеждат конференции, семинари, ...
Хотелът разполага с коферентна зала с 80 места и паркинг. На разположение на гостите са екран и безжичен интернет. Организират се обучения, семинари, конференции и др.
Хотелът работи целогодишно и предлага на своите клиенти възможности за почивка, спорт, туризъм, провеждане на семинари и други ...
Хотелът разполага с 3 конферентни зали - с 300, 120 и 25 места, подходящи за различни събития. Залите разполагат с HD мултимедии, флипчарт и озвучаване. Могат да бъдат предложени кафе-паузи, коктейли и др.
SPA хотел Орфей 4* - на ...
В хотела има всичко необходимо за презентации с до 50 места. Могат да се поставят рекламни материали по време на мероприятието, кетъринг по заявка, предоставяне на бизнес услуги и технически персонал.
Независимо дали пътувате по бизнес или за удоволствие, Бизнес Хотел Пловдив е идеалното място, където ...
Хотелът предлага специалисти, координатори на събития и перфектни условия за организиране на всякакви ...
Хотел Марина Холидей Клуб разполага с модерно обзаведена конферентна зала с капацитет 70 места. В залата има флипчарт, мултимедия и достъп до Wi-Fi. Подходяща е за обучения, семинари, презентации. могат да се организират кафе-паузи, обяди, вечери.
Апартхотел Марина холидей клуб е нов 4 звезден луксозен ...
Хотелът разполага с мултимедийно оборудване и 2 конферентни зали: голяма с 80 места и малка с 30 места. Наличен е паркинг, който се намира точно пред хотела.
Хотелът се намира на 12 км от град Стара Загора, в курортно ...
Хотелът разполага с 6 конферентни зали (от 25 до 130 места. Залите са оборудвани с всичко необходимо, като при нужда хотелът осигурява допълнителна техника и помощни материали.
Хотел Аква е тип градски бизнес хотел, разположен в центъра на Варна, до Пристанището, ЖП гарата и в близост до пешеходната и ...
Хотелът разполага с модерна конферентна зала, оборудвана с мултимедия, интернет и с капацитет 60 места. По желание можете да ползвате микрофон, озвучаване, кафе-паузи, зареждане на залата с необходими консумативи.
Съни Гардън Спа хотел е разположен в сърцето на Вършец в непосредствена близост до парк ...
Семинарната зала на хотела е с капацитет 30 места. В хотела може да се ползва безжичен интернет и паркинг.
Хотел-ресторант Филипополис е с категория 3 звезди, намиращ се на улица Брезовско шосе, в близост до международния панаир. Хотелът предлага добро обслужване, невероятен комфорт за една незабравима ...
Хотелът предлага конферентна зала с капацитет 120 места. Оборудвана е с мултимедия, флипчарт, екран и интернет. На рецепция има опции за ксерокс, сканиране, набор на текст, принтиране, факс. Възможност за кафе- паузи, ...
Мурите Клуб Хотел предлага 3 конферентни зали с различна вместимост, всяка една от които разполага с мултимедия, екран, микрофон и флипчарт, wi-fi и кабелен интернет.
Разположен в Разложката котловина, едно от ...
Конферентната зала е с капацитет 80 места и има мултимедия, флипчарт, лаптоп, озвучителна система, факс, копирни услуги, високоскоростен интернет, климатизация и вентилация. Организиране на кафе-пауза, обяд/вечеря.
Хотел Идол се намира в центъра на град Търговище – в близост до всички административни ...
Модерно оборудваната конферентна зала на хотела е с отлична акустика и има 50 места. Подходяща е за организиране на всякакви бизнес и публични мероприятия. Хотелът организира и кафе паузи, обяди или вечери.
Хотел Орбита е разположен в град Благоевград. За нашите гости сме подготвили настаняване в стилни ...
Хотел Феста Уинтър Палас разполага с две модерно обзаведени конферентни зали с капацитет 20 и 80 души. Към хотела има бизнес център, оборудван с безжичен Интернет достъп. ...
Хотелът има 7 зали с капацитет от 20 до 600 места, високоскоростен Wi-Fi, климатик и техническо оборудване. В зависимост нуждите на мероприятието конферентните зали могат да бъдат подредени по различен начин.
Парк хотел Москва е разположен в най-красивата и зелена част на София – Борисовата градина. Хотелът ...
Хотел Рич разполага с конферентна зала с капацитет до 80 човека, оборудвана с микрофони, мултимедия и флипчарт. На ...
Хотелът разполага с бизнес център за 8 души и конферентна зала с 80 места, оборудвана с: порт за компютър, флип-чарт, ...