193

Хотели с басейн

Хотели, къщи и вили, в които има закрит и открит басейн.
Хотелът има вътрешен минерален басейн с полу-олимпийски размери, джакузи, детски басейн. Температурата на водата ...
В хотела са на разположение външен, сезонен басейн и вътрешен, топъл басейн, който може да бъде използван целогодишно. Около басейните има шезлонги и барове.
Уникален културно - исторически развлекателен комплекс в старата българска столица Плиска! Новопостроен. На атрактивно място. Намира се на 10 ...
Най-големият открит басейн в района и модерен закрит акватоничен басейн са на разположение на гостите на хотела. ...
Спа центърът на хотела предлага безплатно ползване на голям закрит, затоплен басейн. За летния период има открит басейн с шезлонги за слънчеви бани.
Хотел Перун носи с достойнство своите 4 звезди, които го нареждат сред престижните места за отсядане в ски курорта Банско. Само 500 метра делят хотел Перун ...
Хотелът разполага с открит и закрит термален басейн и дажакузи. Закритият е със средна температура около 30°С и размери 5м/15м, а откритият басейн е с размери 6м на 18м и температура на водата 26°С.
Хотелът работи целогодишно и предлага на своите клиенти възможности за почивка, спорт, туризъм, провеждане на ...
Хотел Сън Палас е в морския курорт Слънчев бряг и предлага открит и закрит басейн. За гостите има осигурени чадъри и шезлонги. Към открития басейн има бар.
Цените са с ...
Разположен в центъра на Хисаря, хотелът има външен, вътрешен, детски басейн и джакузи с лечебна минерална вода.
Хотел Галери се намира в центъра на курорта Хисаря и е разположен в спокойната и озеленена част на парка, ...
Хотелът разполага със закрит басейн с морска вода с размери /22.5/12.5м/, открит басейн с джакузи и морска вода, както и детски отделения във всеки басейн.
Живописно ...
Хотел Сириус Бийч разполага с външен и вътрешен басейн с минерална вода. Край басейните има чадъри и шезлонги и бар басейн. Водата в басейните е около 36-38° и е богата на ...
Хотел Балканско Бижу предлага открит басейн с детска секция и закрит басейн с топла минерална вода и джакузи. Шезлонги са на разположение около открития басейн.
Апарт хотел Балканско Бижу се намира в подножието на ...
Хотелът разполага с 3 басейна - открит, закрит и детски. Басейните са отпляеми и имат вградени джакузита. Закритият ...
Комплексът разполага с вътрешни и външни басейни с минерална вода. Водата е слабо минерализирана и е подходяща за лечение на заболявания на бъбреците, жлъчката, обмяната на веществата, опорно-двигателния апарат, неврологични заболявания.
Въззползвайте се от свободни метта по клинична пътека за ...
SPA хотел Съни Гардън предлага вътрешен и външен басейн с лечебна минерална вода и различни процедури. Около басейните има шезлонги и чадъри.
Sunny Garden Спа хотел е разположен в сърцето на Вършец в непосредствена близост ...
Хотелът предлага вътрешен, топъл и външен, сезонен басейн с минерална вода. Освен това в хотела има джакузи, хидромасаж, детска секция, шезлонги и чадъри.
Хотел Виа Лакус се намира на 500 метра от центъра на град ...
Хотелът е оборудван с вътрешен минерален басейн, външен и детски басейн. Освен това разполага с топло вътрешно и ...
Хотел Клептуза разполага с вътрешен и външен басейни с минерална вода за възрастни и деца. Външният басейн е с размери 10х7х1.60 м., а вътрешният 4х7х1.50 м. с температура на водата 32 градуса. Предлагат се шезлонги.
СПА Хотел ...
Хотелът разполага с 3 басейна - вътрешен, отопляем, с полу-олимпийски размери и джакузи до SPA центъра; външен и детски в градината на комплекса. Има пул бар и шезлонги до ...
Хотелът предлага на своите гости СПА център и два басейна - единият открит (подходящ за лятото) и закрит.
Хотелът ...
Хотел Ива Ризорт се намира в централната част на черноморския град Бяла. Хотелът предлага външен басейн с прилежаща към него детска част. Също така има осигурени чадъри и шезлонги. Край басейна има и бар.
Iva Resort е нов комплекс с уникален дизайн и визия, разположен в центъра на гр. Бяла, на 500 м от плажа и на 50 ...
Хотел Сънрайз Примасол се намира в к.к. Слънчев бряг. Хотелът разполага с 4 басейна - 3 открити и 1 закрит - с детски секции. За гостите има осигурени чадъри и шезлонги.
Хотел „Сънрайз“ е позициониран в черноморския комплекс „Златни пясъци“. Сред красивата природа на комплекса, с прекрасен фронтален ...