42

Битови хотели

Битови хотели, предлагащи етно или старовремска обстановка или кулинария.
Хотелът се намира в стария град на Банско и притежава старинен интериор и екстериор, като всяка стая е с индивидуален облик. Механата има откритата демонстрационна кухня и красива лятна градина.
Хотел Момини Двори може да се похвали с привилегировано разположение в к.к. Банско. Хотелът е разположен в ...
Къщата е изградена в стар родопски стил, с кирпич, каменни зидарии, дървени обшивки и дюшемета. Има реставрирани автентични дувари, стара плевня, механа с камина, и широк, добре поддържан зелен двор.
Прекрасна възможност за почивка на семейства с деца, в тихо и спокойно българско село, разположено в ...
Йовина къща се намира в Жеравна и предлага романтична възрожденска обстановка. Къщата разполага с барбекю тераса, лятна градина и красива панорамна гледка към Стара планина.
Йовина Къща е разположена в близост до ...
На 2км от Природен парк Българка, до Трявна, хотелът предлага битова атмосфера, механа с богато меню българска национална кухня, красива лятна градина и много удобства. В района се намират множество паметници на културата.
Семеен хотелски комплекс за селски туризъм Балювата къща се намира на 2,5 км от ...
Хотелът се намира в етнографски комплекс Златоград и както архитектурата, така и обзавеждането му са в типичния за района възрожденски стил.
СПА комплекс Александър включва хотелска част с 56 легла, ресторант в ...
Къща Калина се намира в село с. Горно Дамяновци сред планината и притежава автентична битова атмосфера. Изградена от камък и дърво къщата има просторен двор с кладенец, веранда с гледка към планината, механа, лятна кухня с барбекю.
Къща Калина е идеално място за пълноценна почивка сред неповторимата ...
Къща за гости Славчо Лазаров е разположен в град Сапарева баня. Къщата е в битов стил с прекрасен двор с параклис, барбекю, механа с кухня, камина. На 100 м. от къщата се намира горещ минерален извор.
КЪЩАТА Е ЗАЕТА ЗА НОВА ГОДИНА! ...
Къща Старата къща се намира в село Зорница до Чепеларе. Предлага на своите гости камина, WiFi интернет и външно барбекю. Обзавеждането е изцяло битово.
Къщата се намира в село Зорница и разполага с две двойни стаи и една тройна, две тоалетни, баня и механа. Има телевизор и сателитна телевизия. Отоплението е ...
Къщата на Баба Стана се състои от две къщи във възрожденски стил, озеленена лятна градина с барбекю, пещ, шезлонги, детски кът, паркинг, камина, 2 механи и външна чешма с каменно корито.
Ако искате да се насладите на уюта на възрожденските къщи, съчетан със съвременни удобства, то непременно трябва да ни ...
Разположена близо до централния площад на архитектурно-исторически резерват Копривщица, къщата е в типичния за района стил и разполага с механа, камина и зелен двор. Историята на къщата е обвързана с Априлското въстание.
Хаджистойчева къща, Копривищица Ви предлага незабравима възрожденска атмосфера, ...
Златева къща се намира в к.к. Банско. Изцяло реновираната възрожденска къща има просторен двор и е декорирана в автентичен стил. В ресторанта се предлагат традиционни ястия.
Банско Вила Златева къща се намира в централната част на красивия град Банско и представлява изцяло реновирана възрожденска къща ...
Къща за гости Вълканови се намира в село Левочево, в централни Родопи и всички помещения в къщата са в атрактивен родопски стил - изцяло от камък и дърво с вълнени губери и шарени черги.
Къща за гости Вълканови се намира в с. Левочево, разположено в централни Родопи на 6 км северно от Смолян и на 7 км ...
Изцяло във български възрожденски стил, комплексът съчетава красотата и уюта на миналото със съвременен комфорт и лукс. Разполага с механа в традиционен стил с панорамна тераса и винарна.
Комплекс Старите къщи в ...
Къща за гости Янко Кехая е съхранила традиционния възрожденски дух и предлага съвременни комфортни условия за семейна почивка в Перлата на Средна гора - Копривщица. Тук в сърцето на Средна гора Вие ще почувствате уюта на традиционната българска къща и ще си починете от изморителните и шумни делници. Янко Кехая предлага на своите ...
Хотел Чаршията се намира в център на град Смолян. Обектът е декориран изцяло в родопски стил. На разположение на гостите е и механа.
Странноприемница Чаршията се намира в центъра на квартал Устово, в град Смолян, на 15 километра от Пампорово. Чаршията е построена и обзаведена в изцяло Родопски стил. 50 ...
Хотел Мурасал се намира в село Ягодина. Хотелът е в западната част на Родопите. на около 1400 м надморска височина. Хотелът е построен в традиционно родопско строителство.
Пътуването до хотел Мурсал е пътуване назад във ...
Разположени в центъра на Копривщица, двете къщи са с традиционна за архитектурно-историческия резерват архитектура и интериор. Къщите имат и механа предлагаща български гозби.
Къща за гости Тодорини къщи ...
Хотелът - етнографски комплекс е изцяло изграден и декориран в стар български стил. Предлага хотелска част с 2 крила и 3 бунгала с индивидуален интериор, красив зелен двор и механа с традиционни ястия.
ЕК Чифлика Чукурово разполага с хотелска част (60 легла) с неповторим възрожденски облик, състояща се от ...
Къщата се намира в Златоград и и е паметник на културата представящ типичната възрожденска архитектура. Къщата има голям зелен двор с камина и кладенец.
Къщата е паметник на културата и образец на уникалната ...
Разположен в историко-архитектурен резерват Боженци, комплексът предлага стилно декорирани стаи с традиционен привкус, битова механа с лятна градина и детски кът.
За нашите гости сме осигурили настаняване в 14 ...