Бунгало Райски кът


Равда

За резервация


Е-поща
Код
Телефон
Съобщете, че намерихте бунгалото в Почивка.bg!
телефони за резервация - Бунгало Райски кът, Равда 0554 66673     0889 400545

адрес на Бунгало Райски кът, Равда Равда, ул. Хоризонт 15
Описание
Бунгало Райски кът, Равда разполага с леглова база от 13 места.

Предлагаме две двойни / за 4 семейства/ бунгала масивен тип/летни вили/.

Едното бунгало се състои от две стаи с по три легла. Всяка стая с WC, TV кабелна, безжичен интернет, вентилатор, обща веранда с кухненски кът оборудван с газов котлон, микровълнова фурна, кафеварка, хладилник, ютия, домакински съдове за готвене и хранене. На разположение са озеленен двор, шезлонги, барбекю, люлка.

Другото бунгало се състои от две студиа /2+2 легла и 2+1 легла/. Всяко с WC, TV кабелна, безжичен интернет, вентилатор, обща веранда с кухненски кът оборудван с газов котлон, микровълнова фурна, кафеварка, хладилник, ютия, домакински съдове за готвене и хранене. На разположение са озеленен двор, барбекю, място за паркиране, шезлонги. Бунгалата се намират на 50 м. от брега /южен плаж/. В близост е новоизградения крайморски парк, с беседки, катерушки и люлки за вашите деца. Цената е за двойно бунгало на вечер, за сезон 2014 г. При резервация се капарира 30% от нощувките по банкова сметка: IBAN:BG37 CECB 97904006811400-CKB klon Nesebar-Красимира Димитрова Петрушева или с пощ.запис.

Не е желателно присъствието на домашни любимци.

Екстри
Бунгало Райски кът, Равда Ви предлага следните удобства:

паркинг, детски кът, барбекю, телевизор, кухня, кабелна тв, хладилник, интернет, баня/тоалетна, микровълнова, изглед, ютия, кафе машина
Карта
Цени
Цената е обща за помещението на вечер.

тип места брой от типа силен летен
слаб летен
силен зимен
слаб зимен
друг сезон
Бунгало 6 1 85 лв 65 лв не се дава не се дава 65 лв
Бунгало 7 1 100 лв 80 лв не се дава не се дава 80 лв

Назад Ново търсене

Спечели почивка по твой избор!

На 31 август 2015г. Почивка.bg ще подари на един от вас почивка за 500 лева в дестинация по избор. Това е седмата почивка, която подаряваме! Допълнително, всяка седмица подаряваме на един от вас 100 лева за почивка.
Условия за участие
1. Въведи своето име и желана дестинация 2. Получавай оферти от Почивка.bg по е-мейл 3. Харесай Почивка.bg във Facebook и в Google+
4. Сподели на своята стена за лотарията на Почивка.bg

Спечели 100 лева за почивка!

Спечели почивка по твой избор!