Къща за гости


Трявна

За резервация


Е-поща
Код
Телефон
Съобщете, че намерихте къщата в Почивка.bg!
телефони за резервация - Къща за гости, Трявна +359 - (0)888 / 069134    

адрес на Къща за гости, Трявна Трявна, с. Кумани
Описание
Къща за гости, Трявна разполага с леглова база от 6 места.

Село Кумани е скътано в Тревненския балкан, на 10км. от град Трявна и е с климат особенно подходящ

за хора с белодробни и сърдечно съдови заболявания. Намира се на 650 м. надморска височина.

Намира се до важни културно-исторически паметници - Дряновския манастир - 15 км., с. Боженци - 20 км., Архитектурно-етнографски комплекс „Етър“ - 25 км., Архитектурно-исторически комплекс Арбанаси 32 км.

До гр. Трявна и с. Боженци има добре поддържани туристически маршрути през планината, като и по двата се стига за около два часа.

В с. Кумани може да се докоснете до един друг свят - на тишина, спокойствие, уединение и чист въздух.

Къщата, която Ви предлагаме за почивка е напълно възстановена, като в нея е изцяло съхранен духът и атмосферата на старата тревненска къща.

Тук ще Ви предоставим уют, дискретност и условия за почивка, различни от тези в хотелските комплекси. Тук няма да бъдете безпокоени от други гости, ще сте само Вие и Вашите любими хора.

На ваше разположение са две самостоятелни спални с по две легла, всекидневна (където има кушетка, която се разтяга), сервизно помещение, механа, оджак под специален навес на двора, около който може да се прекарва в по-хладни дни. Разполагате с 140 кв.м разгъната застроена площ.

В цялата къща има пет топлинни съоражения - освен оджака и отлично функциониращата пещ до него, в едната спалня и механата има камини, а в другата спалня има джамал - удивително съоръжение за отопление от началото на миналия век, характерен за този регион на България.

Всичко това ще Ви даде възможност да се насладите на магията и неповторимата атмосфера на живия огън. Ще имате усещането, че сте специален, че сте ВИП-персона.

Къщата е оборудвана с всичко необходимо за самостоятелно приготвяне на храна - чеверме, печене на агне и обзаведена кухня. В нея могат да отседнат и да се чувстват удобно четири плюс два човека.

На разположение на гостите има четири паркоместа. До къщата има асвалтов път.Цени за наемане на къщата:

За една вечер 80 лв.

Карта
Цени
Цената е обща за помещението на вечер.

тип места брой от типа силен летен
слаб летен
силен зимен
слаб зимен
друг сезон
цялата къща 6 1 80 лв 80 лв 80 лв не се дава няма цена

Назад Ново търсене

Спечели почивка по твой избор!

На 23 февруари 2015г. Почивка.bg ще подари на един от вас почивка за 500 лева в дестинация по избор. Това е седмата почивка, която подаряваме! Допълнително, всяка седмица подаряваме на един от вас 100 лева за почивка.
Условия за участие
1. Въведи своето име и желана дестинация 2. Получавай оферти от Почивка.bg по е-мейл 3. Харесай Почивка.bg във Facebook и в Google+
4. Сподели на своята стена за лотарията на Почивка.bg

Спечели 100 лева за почивка!

Спечели почивка по твой избор!