Квартира - стая Орхидея


Сандански

2 звезди2 звезди
За резервация


Е-поща
Код
Телефон
Съобщете, че намерихте квартирата в Почивка.bg!
телефони за резервация - Квартира - стая Орхидея, Сандански 0746 30026     0898 549768

адрес на Квартира - стая Орхидея, Сандански Сандански, ул. Васил Кънчев 2
Описание
Квартира - стая Орхидея, Сандански разполага с леглова база от 13 места.

Мястото , в което можете да релаксирате се намира в центъра, на първият етаж В НОВА ЖИЛИЩНА КООПЕРАЦИЯ на 50м. от градския парк и градския плаж. Стаите се отдават от близо година и половина,така че сами ще се уверите за тяхното качество ,удобство и лукс- изцяло запазени и поддържани.Напълно обзаведени са , със самостоятелен санитарен възел и тераса към всяка от тях.Едната стая е студио -, в която е разположена спалня и едно единично легло,телевизор ,кабелна ,хладилник,климатик , с малка трапезарийка и бокс към нея , като тя е по удобна за младо семейство с дете поради големината си. Другата стая е с две единични легла,телевизор,кабелна,хладилник,отопление.Третата е с една спалня и едно единично легло , като отново - телевизор, кабелна, хладилник,отопление. .И последната стая е вид апартамент с две спални и едно единично легло,телевизор,кабелна,хладилник, климатик,отново бокс и трапезария ,като е изключително просторна.В нея има общо 5 спални места.Под сградата има козметичен салон и магазин за парфюмерия и козметика "Орхидея" , за онези които искат да се поглезят.

Сградата е нова и се намира на много удобно за Вас място.Всичко ,от което се нуждаете е и ще бъде осигурено.

ПРИЯТНО ИЗКАРВАНЕ!

Град Сандански може да ви предложи едно невероятно преживяване. Той е съвременен ,изпълнен с много живот, но същевременно и спокойствие.Градът може да отговори на изискванията на всеки негов посетител . Известен като балнеологичен и климатичен курорт, той е подходящ за хора със здравословни проблеми. На територията на община Сандански има 6 минерални извора.Сандански се гордее и с уникалния си градски парк, който дава отлични възможности за рекреация.

Екстри
Квартира - стая Орхидея, Сандански Ви предлага следните удобства:

паркинг, телевизор, кухня, кабелна тв, климатик, отопление, хладилник, баня/тоалетна, тераса, изглед, ютия, сешоар, достъп за инвалиди
Карта
Цени
Цената е обща за помещението на вечер.

тип места брой от типа силен летен
слаб летен
силен зимен
слаб зимен
друг сезон
Квартира - стая 2 1 25 лв 25 лв 25 лв 25 лв 25 лв
Квартира - стая 3 1 33 лв 33 лв 33 лв 33 лв 33 лв
Квартира - стая 3 1 38 лв 38 лв 38 лв 38 лв 38 лв
Квартира - стая 5 1 55 лв 55 лв 55 лв 55 лв 55 лв

Назад Ново търсене