Хотел Лалов егрек


Лозенец

3 звезди 3 звезди 3 звезди
За резервация
Резервирайте сега с Booking.com
Дата настаняване:
Брой нощувки:

Съобщете, че намерихте хотела в Почивка.bg!
телефони за резервация - Хотел Лалов егрек, Лозенец +359 - (0)56 / 916785     +359 - (0)894 / 447434
 


Е-поща
Код
Телефон
адрес на Хотел Лалов егрек, Лозенец Лозенец, местност Диньов гьол
Описание
Хотел Лалов егрек, Лозенец разполага с леглова база от 44 места.

ПОД НОВО УПРАВЛЕНИЕ!

Хотел "Лалов Егрек" се намира в едноименното вилно селище, на самия морски бряг до малък екзотичен плаж, на 1,5 км южно от село Лозенец и на 3,5 км северно от град Царево. Наблизо са плажовете на къмпинг "Оазис" и къмпинг "Арапя". Още от фоайето на хотела посетителите се потапят в интересния подводен свят на морето.Гостите на хотела имат възможност да се хранят в дизайнерския ресторант "Палуба", да почиват на закътания девствен плаж или край басейна, но истинският сюрприз за посетителите на хотела е бар "Пещера".Хотелът разполага с 11 двойни стаи с възможност за допълнително легло, 3 единични стаи и 1 студио. Всички стаи са с изглед към морето и разполагат с климатична инсталация, интернет, телевизор с кабелна телевизия, директен телефон, минибар, сейф, пожароизвестителна система, санитарен възел с душкабина и сешоар, самостоятелна тераса.Гостите могат да бъдат настанени в студия и апартаменти на територията на вилното селище, управлявани и обслужвани от персонала на хотела. Всяко студио и апартамент са оборудвани със собствена кухня и кухненски уреди, санитарен възел с душкабина, интернет, телевизор с кабелна телевизия, пожароизвестителна инсталация. Пребиваващите в тях ползват всички услуги, предоставяни от хотела.В хотел "Лалов Егрек" се намира и най-модерната Водолазна школа в Югоизточна Европа “Ангел Дайверс”. Тя е сертифицирана по стандартите на Международната водолазна асоциация PADI с най-престижната категория 5 звезди.Всичко за любителският морският риболов на топлото Южнжно крайбрежие, където слънчевото време целогодишно дава възможност за сполучлив улов.Къде?Как?Кога какви риби?Попчета,кая,зарган,калкан,чернокоп и т.н. -кога, къде и как да хващаме? Морски риболов от брега на влакно. Неповторимото изживяване - риболов с лодка, като "истинскиге" местни рибари. Подводният риболов с харпун/гмуркане без акваланги/. Къде кой до търсим за съвет, настаняване/хотел,лодка,такъми,стръв.

Карта
Цени
Цената е обща за помещението на вечер.

тип места брой от типа силен летен
слаб летен
силен зимен
слаб зимен
друг сезон
стандартна стая 1 3 70 лв 42 лв няма цена 25 лв няма цена
стандартна стая 2 11 114 лв 66 лв не се дава 50 лв не се дава
студио 3 1 149 лв 94 лв не се дава 76 лв не се дава
апартамент 3 1 135 лв 75 лв не се дава 50 лв не се дава
апартамент 4 2 160 лв 95 лв не се дава 65 лв не се дава
апартамент 5 1 195 лв 115 лв няма цена 80 лв няма цена

Назад Ново търсене

Спечели почивка по твой избор!

На 31 август 2015г. Почивка.bg ще подари на един от вас почивка за 500 лева в дестинация по избор. Това е седмата почивка, която подаряваме! Допълнително, всяка седмица подаряваме на един от вас 100 лева за почивка.
Условия за участие
1. Въведи своето име и желана дестинация 2. Получавай оферти от Почивка.bg по е-мейл 3. Харесай Почивка.bg във Facebook и в Google+
4. Сподели на своята стена за лотарията на Почивка.bg

Спечели 100 лева за почивка!

Спечели почивка по твой избор!