Хотел База Строител


Баня, Карлово

1 звезди
За резервация


Е-поща
Код
Телефон
Съобщете, че намерихте хотела в Почивка.bg!
телефони за резервация - Хотел База Строител, Баня, Карлово +359 - (0)3132 / 2490     +359 - (0)893 / 491110

адрес на Хотел База Строител, Баня, Карлово Баня, Карлово, ул.”Липите” №22А
Описание
Хотел База Строител, Баня, Карлово разполага с леглова база от 90 места.

Курорта град Баня , Пловдивско, известен повече като Карловски минерални бани , се намира на 12 км. южно от Карлово , на 45 км. северно от Пловдив и на 12 км. североизточно от град Хисар.Климатът е преходноконтинентален . Лятото е приятно горещо , а зимата – мека и кратка . Есента е по -продължителна от пролетта. Средната годишна температура е 11.5 градуса.Минералните води са хипертермални , слабоминерализирани с висока алкална реакция. Използват се за балнеопроцедури и питейно лечение.Курорта разполага и с лечебна кал - землист торф, пропит с минерална вода , богат на неорганични вещества с ценни лечебни свойства.

Курорта е показан за лечение на:- заболявания на опорно – двигателния апарат : ревматоиден полиартрит,болестта на Бехтерев , артрити , артрози , периартрити , бурсити и др.- заболявания на периферната нервна система и гръбначния мозък :радикулити , неврити , плексити , полиневропатий , увреждане на междупрешлените дискове , дископатии и дискови хернии.

- функсионални заболявания на нервната система – неврози и др.- гинекологични заболявания – хронични възпаления на яйчниците, аднексити , ендометрити , параметрити и др.- повишено или понижено кръвно налягане.Лекуващите се в база “Строител” ползват балнеолечебни процедури /басейн или вана/ , електро и светлолечение , включени в цената на нощувките. Отделно срещу заплащане могат да ползват сауна , лечебен масаж, ултразвикова терапия и подводен масаж /тангентор/. Всички тези процедурни кабинети са разкрити в станцията.Откритото калолечение и минерлния плаж с басейн с олимпийски размери и отделни детски басеини се намира в близост до база “Строител” които работят всекидневно от месец юни до края на месец септември.


Екстри
Хотел База Строител, Баня, Карлово Ви предлага следните удобства:

паркинг, минерални бани, студио за масаж, кафене, кабелна тв, баня/тоалетна, механа, достъп за инвалиди
Карта
Цени
Цената е обща за помещението на вечер.

тип места брой от типа силен летен
слаб летен
силен зимен
слаб зимен
друг сезон
стандартна стая 1 30 25 лв 25 лв 25 лв 25 лв 25 лв
стандартна стая 2 30 38 лв 38 лв 38 лв 38 лв 38 лв

Назад Ново търсене

Спечели почивка по твой избор!

На 31 август 2015г. Почивка.bg ще подари на един от вас почивка за 500 лева в дестинация по избор. Това е седмата почивка, която подаряваме! Допълнително, всяка седмица подаряваме на един от вас 100 лева за почивка.
Условия за участие
1. Въведи своето име и желана дестинация 2. Получавай оферти от Почивка.bg по е-мейл 3. Харесай Почивка.bg във Facebook и в Google+
4. Сподели на своята стена за лотарията на Почивка.bg

Спечели 100 лева за почивка!

Спечели почивка по твой избор!