Къща Капитановата къща


Боженци

2 звезди 2 звезди
За резервация


Е-поща
Код
Телефон
Съобщете, че намерихте къщата в Почивка.bg!
телефони за резервация - Къща Капитановата къща, Боженци 0898 600784     0879 688626

адрес на Къща Капитановата къща, Боженци Боженци, с. Боженци
Описание
Къща Капитановата къща, Боженци разполага с леглова база от 18 места.

Желаете да отведете семейството си на красиво и спокойно място, да бъдете в домашна обстановка, да създадете красиви спомени - П.ПАВЛОВ ЕООД Ви кани да посетите "Капитановата къща" с. Боженци, една от уникалните боженски къщи, покрити с каменни плочи и изпълнени с уюта и топлината запазени от поколенията българи живели тук векове наред . Съхранен е уникалния архитектурен облик на къщата - камък и дърво, на два етажа, с просторен чардак на втория етаж. Къщата е запазила изцяло боженските традиции и създава изключителен уют и удобства за гостите си.

Разполага с четири двустайни апартамента (спалня и стая с две легла) и един едностаен апартамент (стая с две легла), общо 18 легла. Всеки апартамент е с отделен санитарен възел. Отоплението е електрическо и с печки на дърва.

Ресторант-механа гостоприемно ви предлага отбрани ястия и гозбите на нашите баби. Огнище-камина и голяма печка на дърва осигуряват истински балкански уют на ресторанта. Под навеса има действаща пещ за хляб или печено агне.През голяма и тежка порта се влиза в паркинг за 5 автомобила и двор от 700 кв.м с китна градина около къщата.В сутерена има сауна за 6 души и баня към нея. Кладенец, резервоар за вода от 8 куб.м и хидрофор осигуряват самостоятелно водоснабдяване на комплекса. Безжичен Интернет, POS устройство за безналични плащания с хотела : Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard, JCB Card.

Карта
Цени
Цената е обща за помещението на вечер.

тип места брой от типа силен летен
слаб летен
силен зимен
слаб зимен
друг сезон
стандартна стая 2 1 40 лв 40 лв 40 лв 40 лв 40 лв
апартамент 4 4 80 лв 80 лв 80 лв 80 лв 80 лв
апартамент 4 4 80 лв 80 лв 80 лв 80 лв 80 лв

Назад Ново търсене