Къща Градина в Рая


Синеморец

2 звезди 2 звезди
За резервация
Резервирайте сега с Booking.com
Дата настаняване:
Брой нощувки:

Съобщете, че намерихте къщата в Почивка.bg!
телефони за резервация - Къща Градина в Рая, Синеморец +359 - (0)590 / 66130     +359 - (0)889 / 400460
 


Е-поща
Код
Телефон
адрес на Къща Градина в Рая, Синеморец Синеморец, ул.дъбрава-35
Описание
Къща Градина в Рая, Синеморец разполага с леглова база от 30 места.

Прекрасно място за почивка,тихо и спокойно,стаи със спалня и допълнителенно легло,с изглед към морето,покрита столова за отдих,барбекюта ,хамаци за почивка,кътчета за деца,с много зеленина,шадраван с рибки за децата.В къщата преобладава домашният уют, стаите са с телевизор,хладилник,мокет ,тераса,Интернет, собствен санитарен възел,широки и конфортни, изгледа е прекрасен,море,гора,неможе да не останете очаровани ,Синеморец има всичко за което си мечтае човек, достатъчно е само веднъж да го посети,това райско кътче ще остане завинаги в сърцето му. Приятно изкарване,където и да идете.Късмет. ГРАДИНА В РАЯ, се намира на 5 минути от плажа,в тиха уличка / до комплекс "ДОМИНГО"/ . В комплекса има хидрофорна система,осигурява максимално вода на своите гости . .Септември- юни : ПРОМОЦИЯ :плащаш-7-получаваш-2 нощувки безплатно .Цена на стая: юни-30лв. :юли--40лв.--август-50: септември-30лв. За деца ,такса няма. Има и стаи на две нива /2+2/ с общ санитарен възел, на ниска цена.

Карта
Цени
Цената е обща за помещението на вечер.

тип места брой от типа силен летен
слаб летен
силен зимен
слаб зимен
друг сезон
лукс стая 3 16 50 лв 40 лв 30 лв 30 лв 30 лв

Назад Ново търсене

Спечели почивка по твой избор!

На 31 август 2015г. Почивка.bg ще подари на един от вас почивка за 500 лева в дестинация по избор. Това е седмата почивка, която подаряваме! Допълнително, всяка седмица подаряваме на един от вас 100 лева за почивка.
Условия за участие
1. Въведи своето име и желана дестинация 2. Получавай оферти от Почивка.bg по е-мейл 3. Харесай Почивка.bg във Facebook и в Google+
4. Сподели на своята стена за лотарията на Почивка.bg

Спечели 100 лева за почивка!

Спечели почивка по твой избор!