Семеен хотел Терма


Стара Загора

3 звезди 3 звезди 3 звезди
За резервация


Е-поща
Код
Телефон
Съобщете, че намерихте хотела в Почивка.bg!
телефони за резервация - Семеен хотел Терма, Стара Загора +359 - (0)4322 / 2233     +359 - (0)885 / 634810

адрес на Семеен хотел Терма, Стара Загора Стара Загора, с.Ягода
Описание
Семеен хотел Терма, Стара Загора разполага с леглова база от 52 места.

С изискания си стил, тишина и спокойствие, хотелът е идеално място за възстановяване и почивка. Разположен е по средата на пътя между Стара Загора и Казанлък в китното село Ягода, прочуто с лековитата си минерална вода. Водата е с температура 54 градуса по Целзий и с подчертано благотворен ефект върху кожата, опорно-двигателен апарат и периферна нервна система.

Към хотела е изграден СПА-център, разполагащ с вътрешен и външен басейн с минерална вода,парна баня,сауна, хамам, козметика. Масажният кабинет предлага релаксиращ, тонизиращ, класически масаж, масаж с вулканични камъни и спа терапии като шоколадова, с екомед и др.

Ресторантът към хотела е с капацитет 80 места( с възможност за 100) и предлага изобилие от ястия на българската национална и европейска кухня. В съседство с рестората е разположено просторно фоайе с лоби бар предлагащ богат избор на безалкохолни напитки, български и вносен алкохол.

За любителите на конната езда непосредствено до хотела е изградена конна база.

СПА хотел терма е символ на лековитите минерални бани в с.Ягода. Той е неделима част от Розовата долина и се превръща в приятна зона за почивка. Гостите на хотела могат да се възползват да посетят намиращите се наблизо Мъглижки манастир, тракийската гробница в Казанлък, могилите Оструша, голямата Косматка, храм-паметника Шипка и други културни и исторически забележителности.

Карта
Цени
Цената е обща за помещението на вечер.

тип места брой от типа силен летен
слаб летен
силен зимен
слаб зимен
друг сезон
стандартна стая 2 8 60 лв 60 лв 80 лв 60 лв 60 лв
студио 2 14 65 лв 65 лв 95 лв 85 лв 65 лв
апартамент 4 2 95 лв 90 лв 105 лв 135 лв 100 лв

Назад Ново търсене

Спечели почивка по твой избор!

На 23 февруари 2015г. Почивка.bg ще подари на един от вас почивка за 500 лева в дестинация по избор. Това е седмата почивка, която подаряваме! Допълнително, всяка седмица подаряваме на един от вас 100 лева за почивка.
Условия за участие
1. Въведи своето име и желана дестинация 2. Получавай оферти от Почивка.bg по е-мейл 3. Харесай Почивка.bg във Facebook и в Google+
4. Сподели на своята стена за лотарията на Почивка.bg

Спечели 100 лева за почивка!

Спечели почивка по твой избор!