Семеен хотел Терма


Ягода, Стара Загора

3 звезди 3 звезди 3 звезди
За резервация


Е-поща
Код
Телефон
Съобщете, че намерихте хотела в Почивка.bg!
телефони за резервация - Семеен хотел Терма, Ягода, Стара Загора 04322 2233     0885 634810

адрес на Семеен хотел Терма, Ягода, Стара Загора Ягода, Стара Загора, с.Ягода
Описание
Семеен хотел Терма, Ягода, Стара Загора разполага с леглова база от 52 места.

С изискания си стил, тишина и спокойствие, хотелът е идеално място за възстановяване и почивка. Разположен е по средата на пътя между Стара Загора и Казанлък в китното село Ягода, прочуто с лековитата си минерална вода. Водата е с температура 54 градуса по Целзий и с подчертано благотворен ефект върху кожата, опорно-двигателен апарат и периферна нервна система.

Към хотела е изграден СПА-център, разполагащ със закрит и открит басейн с минерална вода,парна баня,сауна, хамам, козметик. Масажният кабинет предлага релаксиращ, тонизиращ, класически масаж, масаж с вулканични камъни и спа терапии като шоколадова, с екомед и др.

Ресторантът към хотела е с капацитет 80 места( с възможност за 100) и предлага изобилие от ястия на българската национална и европейска кухня. В съседство с рестората е разположено просторно фоайе с лоби бар предлагащ богат избор на безалкохолни напитки, български и вносен алкохол.

За любителите на конната езда непосредствено до хотела е изградена конна база.

СПА хотел терма е символ на лековитите минерални бани в с.Ягода. Той е неделима част от Розовата долина и се превръща в приятна зона за почивка. Гостите на хотела могат да се възползват да посетят намиращите се наблизо Мъглижки манастир, тракийската гробница в Казанлък, могилите Оструша, голямата Косматка, храм-паметника Шипка и други културни и исторически забележителности.

Карта
Цени
Цената е обща за помещението на вечер.

тип места брой от типа силен летен
слаб летен
силен зимен
слаб зимен
друг сезон
стандартна стая 2 8 60 лв 60 лв 84 лв 64 лв не се дава
студио 2 14 65 лв 65 лв 98 лв 89 лв не се дава
апартамент 4 2 135 лв 105 лв 144 лв 114 лв не се дава

Назад Ново търсене

Спечели почивка по твой избор!

На 31 август 2015г. Почивка.bg ще подари на един от вас почивка за 500 лева в дестинация по избор. Това е седмата почивка, която подаряваме! Допълнително, всяка седмица подаряваме на един от вас 100 лева за почивка.
Условия за участие
1. Въведи своето име и желана дестинация 2. Получавай оферти от Почивка.bg по е-мейл 3. Харесай Почивка.bg във Facebook и в Google+
4. Сподели на своята стена за лотарията на Почивка.bg

Спечели 100 лева за почивка!

Спечели почивка по твой избор!