Хотел Медика Наречен


Нареченски Бани

2 звезди2 звезди
За резервация
Резервирайте сега с Booking.com
Дата настаняване:
Брой нощувки:

Съобщете, че намерихте хотела в Почивка.bg!
телефони за резервация - Хотел Медика Наречен, Нареченски Бани 03342 2234     0886 861000
 


Е-поща
Код
Телефон
адрес на Хотел Медика Наречен, Нареченски Бани Нареченски Бани, ул. Христо Ботев 1
Описание
Хотел Медика Наречен, Нареченски Бани разполага с леглова база от 72 места.

Комплексът се намира в курорта Нареченски бани. Разположен в малко дефиле по течението на река Асеница, сред богато озеленените със широколистни и иглолистни гори склонове на Средните Родопи. Намира се на 15 км е от Бачковски манастир, на 25 км от гр. Асеновград, на 45 км от гр. Пловдив, на 45 км от к.к. "Пампорово", на 45 км от "Кръстова гора", на 35 км от "Чудните мостове".

Построен според най-съвременните изисквания, балнеохотелът е с модерна архитектура с основен изглед към река Чая. Комплексът разполага с 42 модерно обзаведени стаи, от които 3 апартамента, 27 двойни и 12 единични стаи. За Ваше удобство и комфорт всички стаи разполагат с цифрова телевизия, безжичен интернет, мини-бар.

Ресторантът на хотела има 80 места и предлага най-доброто от традиционната кухня на Балканите. Тук може да опитате месните родопски специалитети - пататник, качамак, смилянски фасул,марудник, сладко от горски ягоди, боровинки и къпини. Ресторанът е подходящ за провеждане на семейни тържества, коктейли и официални вечери.

Комплексът, Ви позволява да съчетаете работата с удоволствието. За провеждането на конгресен и семинарен туризъм е на разположение конферентна зала до 50 места и мултимедия.

Основното предимство на балнеохотел "Медика-Наречен" е богатата гама от медицински услуги, които се предлагат в медицинския център към хотела - лекарски преглед, електролечение, магнитотерапия, лазертерапия, фонофореза, кинезитерапия, лечебни масажи, водолечение, подводна гимнастика.

Лечението е под наблюдението на медицинските специалисти. Секторът за рехабилитация е оборудван с лекарски кабинети, зала за физиотерапия и кинезитерапия,фитнес.

Възстановителният център е мястото, където ще постигнете пълна хармония и ще се отдадете на незабравими усещания. На Ваше разположение са минерален басийн, джакузи, сауна, парна и турска баня, перлена вана, тангенторна вана и различни по вид масажи, детоксикатор.

Екстри
Хотел Медика Наречен, Нареченски Бани Ви предлага следните удобства:

паркинг, ресторант, фитнес, минерални бани, сауна, сейф, джакузи, детски кът, детски басейн, конферентна зала, студио за масаж, парна баня, телевизор, кабелна тв, сателитна тв, отопление, хладилник, интернет, баня/тоалетна, тераса, закрит басейн, ютия, сешоар, бизнес услуги, лятна градина, лекарски кабинет, достъп за инвалиди
Карта
Цени
Цената е обща за помещението на вечер.

тип места брой от типа силен летен
слаб летен
силен зимен
слаб зимен
друг сезон
стандартна стая 2 39 70 лв 70 лв 70 лв 70 лв 70 лв
апартамент 2 3 110 лв 110 лв 110 лв 110 лв 110 лв

Назад Ново търсене